Gama Y Zubadan, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Gama Y Zubadan Mitsubishi Electric

Gama CITY MULTI ZUBADAN combina flexibilitatea cu o capacitate de racire si incalzire foarte mare, in vederea furnizarii unui nivel de confort garantat chiar si in zilele cele mai friguroase din timpul anului, cand temperatura scade la -25°C.
Tehnologia din spatele acestor caracteristici consta dintr-un circuit cu injectˆie rapida care furnizeaza sistemului cantitatea optima de agent de racire prin injectarea acesteia din compresor, printr-un orificiu special proiectat, pentru a asigura o functˆionare stabila. Datorita acestui sistem, ZUBADAN poate functiona la capacitate completa de incalzire chiar si la temperaturi de -15°C si poate incalzi continuu timp de 250 de minute intr-un singur ciclu, asigurand performantˆe ridicate la incalzire chiar si la temperaturi scazute.

Folosind o premiera in industrie “Circuitul cu inject ie rapida”, sistemul ZUBADAN poate oferi performan ta de incalzire MAXIMA la temperaturi ambientale de pana la -15°C.

…in plus, de la temperatura de operare anterioara cea mai joasa a mediului exterior de -20°C, sistemul ZUBADAN impinge marginile tehnologiei pentru a oferi caldura acolo unde mediul exterior ajunge pana la -25°C.

Setarea unei presiuni statice ridicate
Presiunea statica poate fi setata la valori ridicate de pana la 60Pa. Cu noul model Zubadan este posibila setarea unei presiuni statice de pana la 60Pa prin reglarea comutatorului (0 Pa setare din fabrica) ceea ce face acest sistem ideal si flexibil pentru orice tip de aplicatie.

Incalzire mai rapida in aprox. 20 min.
Cu noile performante de pornire imbunatatite, sistemul ZUBADAN atinge capacitatea de incalzire maxima chiar si cand temperatura din exterior este scazuta pana la -15°C. Capacitatea de incalzire dupa 20 minute de la pornire este crescuta cu 40% in comparatie cu modelele conventionale; asigurand ocupantilor cladirii o solutie rapida si confortabila de incalzire.

 

Fiabil si cu un ciclu lung de viata
Functia de Backup (modelele HP400 si HP500 )

Sistemul ZUBADAN ofera o fiabilitate exceptionala prin utilizarea noii functii de backup care, in cazul functionarii defectuoase, poate fi usor comandata de la controller-ul unei unitati interioare.

Functia de Rotatie (modelele HP400 si HP500 )
Prin functionarea alternativa a unitatilor exterioare cu ajutorul noii “Functii de rotatie”, sistemul poate asigura un ciclu de viata optim al produsului pentru ambele unitati componente.

Operare cu Stabilitate Maxima
Prin utilizarea Circuitului cu injectie rapida foarte avansat, sistemul poate nu numai sa furnizeze continuu caldura pentru pana la 250 minute intr-un ciclu continuu, dar poate de asemenea sa scurteze semnificativ timpul de dezghetare pentru a da o stabilitate exceptionala operarii.

Confortul Pornirii
Unul din factorii cheie al noului Circuit cu injectie rapida este faptul ca o cantitate optima de refrigerant poate fi furnizata sistemului prin compresor, printr-un port de injectie special proiectat pentru a asigura o functionare stabila. In termeni simpli, sistemul permite o pornire rapida “si incalzire continua; chiar “si la o temperatura scazuta a mediului ambiant.

Confort Constant
Datorita noii caracteristici de dezghetare de inalta eficienta (care sa previna dezghetarea automata cand nu este necesara) sistemul ZUBADAN poate livra aer conditionat in regim de incalzire pana la 250 minute intr-un ciclu continuu!

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator Axial AntiEx Sodeca HDF-71-6T/ATEX xd

Debit de aer (mc/h) : 13800  Putere (kW) : 0,55  RPM (r/min) : 900  Ventilator Axial AntiEx pentru evacuare aer din spatii industriale in spatiile cu potential exploziv. Ventilator AntiEx Sodeca HDF-71-6T/ATEX Gama Y Zubadan Mitsubishi Electric

Pompa de caldura Clint MidyLine CHA/ML/ST 51 - 15.8 kW

SPECIFICATII TEHNICE : Model pompa de caldura - CHA/ML/ST51 Tip sistem - Sisteme cu grup schimbator integrat (necesita antigel in instalatie) Functii pompa de caldura - Incalzire/ACM Capacitate inc apa la 45 gr (kW) - 15.8 Putere Gama Y Zubadan Mitsubishi Electric

COMPACT murale HCBT aluminiu rotor

Descriere Gama de placă cu profil redus montate ventilatoare axiale echipate cu rotoare din aluminiu. Disponibil, în funcție de la 2, 4, 6 sau 8 poli modelul, cu motoare unice sau trei Mitsubishi Electric Gama Y Zubadan