Ventiloconvector duct, CLINT FIW/IO 52

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Climatizare » Ventiloconvectoare » Ventiloconvectoare de Tubulatura Necarcasate » Ventiloconvector duct necarcasat CLINT FIW/IO 52

Ventiloconvector duct necarcasat CLINT FIW/IO 52

Codul produsului
7319
Coduri Originale : FIW/IO 52

SPECIFICATII TEHNICE :

Ventiloconvectoare de Tubulatura Clint 
Capacitate racire (kW) : 2,90 
Capacitate incalzire (kW) : 7,90 
Debit de aer maxim (mc/h) : 690 

 

Seria FIW/IO

Unitate orizontala necarcasata in 2 randuri , aspiratie posterioara si refulare orizontala.

Unitatile terminale pe apa, seria FIW sunt proiectate pentru instalare incastrata, verticala sau orizontala(in tavan fals), in sectorul rezidential sau in sectorul serviciilor cum ar fi: birouri, hoteluri,restaurante, sali de sport si magazine.

Conectat la o instalatie hidraulica cu agregat de racire a apei, ventiloconvectorul FIW genereaza aer rece, rapid si fara sa produca zgomot, iar in timpul iernii, daca este utilizat impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan de apa calda sau cu o pompa de caldura, ventiloconvectorul produce aer cald. 

Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea buna a aerului. Demontarea, spalarea cu jet de apa si remontarea extrem de facila a filtrului, la perioade regulate, in functie de cat de mult praf este in spatiul in care este montat ventiloconvectorul, permite sa mentinem conditii de igiena optime.

Structura din tabla galvanizata cu carcasa vopsita si elemente ABS, izolata termic si fonic, filtre regenerabile, grile din ABS termorezistent ajustabile in 4 directii diferite si tavita de colectare a condensului.

Ventilatoare centrifugale cuplate direct la motorul electric monofazic, cu 6 trepte de viteza, din care 3 conectabile la panoul de comanda.

Schimbator de caldura, fabricat din tevi de cupru si aripioare de aluminiu, cu colectori echipati cu ventile de aerisire.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator de tubulatura ETALIN cu motor AC EL 630 E4 01

ventilator diagonal cu stator carcasă din aluminiu Turaţie reglabilă Termocontact integrat include consolă de montaj   EL 630 E4 01 | 50 Hz Tensiune UN 230 V 1~ Curent Imax 11.4 A temperatură mediu Ventiloconvector duct CLINT FIW/IO 52

Freon R410a

  HFC - R410A Un amestec de R-32 si R-125, care are temperatura extrem de scazuta si aproape nici un potential de fractionare. Acest amestec are presiune de aproximativ 60% mai mare decât R-22 în cadrul aplicatiilor de aer conditionat, si, prin urmare, ar trebui sa CLINT FIW/IO 52 Ventiloconvector duct

MSZ-FH25/35/50VE

    Maxim de silenţiozitate pentru maxim de confort Confortul ambiental este legat chiar şi de nivelul de zgomot și este deosebit de important în dormitoare sau birouri. Seria Kirigamine asigură un climat perfect tot CLINT FIW/IO 52 Ventiloconvector duct