Unitati interioare tip caseta de tavan, 4 directii, PLFY-P-VFM-E, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » VRF » Unitati Interioare Mitsubishi Electric » Unitati interioare tip caseta Mitsubishi Electric » Unitati interioare tip caseta de tavan cu 4 directii PLFY-P-VFM-E Mitsubishi Electric

Unitati interioare tip caseta de tavan cu 4 directii PLFY-P-VFM-E Mitsubishi Electric

Codul produsului
7577
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Introducerea formei cu linii drepte a dus la obtinerea unui produs cu un design patrat, elegant si modern, care se potriveste perfect cu orice interior. Unitatea interioara este ideala pentru utilizarea in birouri si magazine.

Instalare simplificata
Inaltimea de deasupra tavanului de numai 245 mm o situeaza in topul celor mai inguste unitati interioare din industrie.

Aceasta inaltime permite montarea in spatii foarte inguste ale tavanului fals. Instalarea este simpla, chiar si cand spatiul de deasupra tavanului fals este foarte ingust, tocmai pentru a permite plafoane inalte.

Greutatea mica (max. 15 kg) si carligele de agatare pentru grila fac ca instalarea sa fie usoara si rapida.

Control superior al fluxului de aer
Noul control al fluxului de aer elimina senzatia neplacuta prin introducerea unui flux de aer orizontal care se intinde pe tavan, maximizand efectul Coanda.

Mai mult, cele 5 pozitii prestabilite ale paletelor (la anteriorul VCM au fost 4) si setarea individuala a acestora asigura un confort ridicat. 

Fluxul de aer ideal pentru birouri si restaurante.

3D i-see Sensor
Noul si avansatul senzor 3D i-see detecteaza pozitia si numarul persoanelor. Odata ce o persoana este detectata, unghiul paletei este ajustat automat. Fiecare paleta poate fi setata independent la modul "Flux de aer direct" sau "Flux de aer indirect", in functie de gust.

In plus, daca zona este neocupata, sistemul comuta la un mod economic mai avansat. In functie de setari, aceasta functie se poate opri.

O noua dimensiune 5kW (P50)

Silentios
Prin intermediul noului Ventilator Turbo 3D si a motorului DC inverter, nivelul sonor a fost redus cu 2-4 dB(A) pentru un aer conditionat mai silentios si mai confortabil.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator circular VENT

Aplicatii: Folosit la sisteme de ventilatii cu tubulatura circulara. Recomandat pentru aplicatii profesionale, industriale si montaj in plafon fals.   Aplicatii: Folosit la sisteme de ventilatii cu tubulatura Unitati interioare tip caseta de tavan 4 directii Mitsubishi Electric PLFY-P-VFM-E

Taietor teava CT312

Taietor teava CT - 312       Taietor cu role pentru teavaCu, Al, inox ext.= 1/4" 1-5/8"(7-42 mm) incluzand cutitrezerva   Taietor cu role pentru teava Unitati interioare tip caseta de tavan 4 directii PLFY-P-VFM-E Mitsubishi Electric

CENTRALE DE TRATARE AER EXTRAPLATE UTW 233 RACIRE INCALZIRE

CENTRALA TRATARE AER CLINT UTW 233 - DATE TEHNICE   Capacitate racire totala centrala tratare aer [kW]:  15.7 Capacitate racire sensibila centrala tratare 4 directii PLFY-P-VFM-E Unitati interioare tip caseta de tavan Mitsubishi Electric