Unitati interioare tip caseta de tavan, 4 directii, PLFY-P-VFM-E, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » VRF » Unitati Interioare Mitsubishi Electric » Unitati interioare tip caseta Mitsubishi Electric » Unitati interioare tip caseta de tavan cu 4 directii PLFY-P-VFM-E Mitsubishi Electric

Unitati interioare tip caseta de tavan cu 4 directii PLFY-P-VFM-E Mitsubishi Electric

Codul produsului
7577
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Introducerea formei cu linii drepte a dus la obtinerea unui produs cu un design patrat, elegant si modern, care se potriveste perfect cu orice interior. Unitatea interioara este ideala pentru utilizarea in birouri si magazine.

Instalare simplificata
Inaltimea de deasupra tavanului de numai 245 mm o situeaza in topul celor mai inguste unitati interioare din industrie.

Aceasta inaltime permite montarea in spatii foarte inguste ale tavanului fals. Instalarea este simpla, chiar si cand spatiul de deasupra tavanului fals este foarte ingust, tocmai pentru a permite plafoane inalte.

Greutatea mica (max. 15 kg) si carligele de agatare pentru grila fac ca instalarea sa fie usoara si rapida.

Control superior al fluxului de aer
Noul control al fluxului de aer elimina senzatia neplacuta prin introducerea unui flux de aer orizontal care se intinde pe tavan, maximizand efectul Coanda.

Mai mult, cele 5 pozitii prestabilite ale paletelor (la anteriorul VCM au fost 4) si setarea individuala a acestora asigura un confort ridicat. 

Fluxul de aer ideal pentru birouri si restaurante.

3D i-see Sensor
Noul si avansatul senzor 3D i-see detecteaza pozitia si numarul persoanelor. Odata ce o persoana este detectata, unghiul paletei este ajustat automat. Fiecare paleta poate fi setata independent la modul "Flux de aer direct" sau "Flux de aer indirect", in functie de gust.

In plus, daca zona este neocupata, sistemul comuta la un mod economic mai avansat. In functie de setari, aceasta functie se poate opri.

O noua dimensiune 5kW (P50)

Silentios
Prin intermediul noului Ventilator Turbo 3D si a motorului DC inverter, nivelul sonor a fost redus cu 2-4 dB(A) pentru un aer conditionat mai silentios si mai confortabil.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KA

Climat perfect tot timpul anului Multumita aparatului de aer conditionat cu 4 cai a seriei SLZ, chiar si biroul sau afacerea ta se pot bucura de un climat perfect tot timpul anului. Ideal pentru instalarea in plafoane suspendate modulare de 60 x 60, permite o distributie a PLFY-P-VFM-E 4 directii Mitsubishi Electric Unitati interioare tip caseta de tavan

Chiller racire si incalzire Clint CHA/K/WP/ST 202-P

Chiller racire si incalzire Clint CHA/K/WP/ST 202-P - 54.9/61.8 kW Cu AQUALOGIK, unitatile nu mai au nevoie de acumulare inertiala, deoarece ele pot functiona chiar si in conditiile unui continut scazut de apa, fara a afecta compresoarele. In Unitati interioare tip caseta de tavan Mitsubishi Electric PLFY-P-VFM-E 4 directii

Hota de perete SNACK fara motor 700xL=1000 mm

Lungime (mm): 1000 Adancime (mm):700 Debit de aer (mc/h): 900  Descriere   Hota de perete SNACK este conceputa pentru a fi utilizata in mediul comercial, in diferite domenii de 4 directii Mitsubishi Electric PLFY-P-VFM-E Unitati interioare tip caseta de tavan