Unitati interioare de perete, seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Unitati interioare de perete » Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric

Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric

Codul produsului
7539
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta energetica ridicata
Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si garanteaza realizarea unei solutii optimale.
Datorita eficientei energetice, seria PKA-HAL/KAL garanteaza consumuri energetice reduse si raspunde perfect diverselor cerinte de climatizare. Dimensiunile modelelor sunt extrem de compacte si ocupa numai 29,5 cm inaltime (PKA-HAL).
Caracterizate de o functionare foarte silentioasa, sunt dotate cu filtre si o baterie de expansiune adaptata instalarii la perete.

Maxima silentiozitate
Datorita introducerii unui ventilator silentios si folosirii unui design ce reduce rezistenta fluxului de aer, a fost posibil sa se obtina o functionare a aparatului de aer conditionat cu un nivel de zgomot extrem de scazut.

Ghid pentru instalarea pe partea posterioara
Pentru a economisi timp si efort pe placa din spate a unitatii interne se ofera instructiuni clare cu privire la modul de instalare.

Arie larga de acoperire
Aceasta caracteristica speciala da unitatii de perete PKA posibilitatea instalarii usoare chiar si in locuri de mari dimensiuni. Distanta acoperita este larga, si merge de la 10,8 m la modelul RP35 pana la 16,1 m la modelul RP100, valori care indeplinesc cerintele de garantare a unei distributii optime a fluxului de aer si a unei mari flexibilitati in instalare.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Eficienta si eleganta Aceasta serie de aparate de aer conditionat, cu tehnologia DC Inverter, este caracterizata de eficienta energetica ridicata, eleganta si nivel de zgomot redus, ele fiind montate pe perete. Designul discret si rafinat, precum si posibilitatea de conectare cu multisplit face seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric Unitati interioare de perete

CLINT Pompa de caldura CHA/ML/ST 262-P

Specificaţii Clint Ventilatoare axiale Model CHA/ML/ST 262-P Refrigerant R407C Putere frigorifica [kW] 78.6 Putere incalzire [kW] 92.7 Putere Absorbita Unitati interioare de perete Mitsubishi Electric seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN

Robinet fara manometru

  Robinet fara manometru   Robinet fara manometru CT-466       Robinet fara Mitsubishi Electric seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Unitati interioare de perete