Unitati interioare de perete, seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Unitati interioare de perete » Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric

Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric

Codul produsului
7539
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta energetica ridicata
Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si garanteaza realizarea unei solutii optimale.
Datorita eficientei energetice, seria PKA-HAL/KAL garanteaza consumuri energetice reduse si raspunde perfect diverselor cerinte de climatizare. Dimensiunile modelelor sunt extrem de compacte si ocupa numai 29,5 cm inaltime (PKA-HAL).
Caracterizate de o functionare foarte silentioasa, sunt dotate cu filtre si o baterie de expansiune adaptata instalarii la perete.

Maxima silentiozitate
Datorita introducerii unui ventilator silentios si folosirii unui design ce reduce rezistenta fluxului de aer, a fost posibil sa se obtina o functionare a aparatului de aer conditionat cu un nivel de zgomot extrem de scazut.

Ghid pentru instalarea pe partea posterioara
Pentru a economisi timp si efort pe placa din spate a unitatii interne se ofera instructiuni clare cu privire la modul de instalare.

Arie larga de acoperire
Aceasta caracteristica speciala da unitatii de perete PKA posibilitatea instalarii usoare chiar si in locuri de mari dimensiuni. Distanta acoperita este larga, si merge de la 10,8 m la modelul RP35 pana la 16,1 m la modelul RP100, valori care indeplinesc cerintele de garantare a unei distributii optime a fluxului de aer si a unei mari flexibilitati in instalare.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Chiller racire Clint CHA/K/ST 182-P

Chiller racire Clint CHA/K/ST 182-P - 47.6 KW Unitatile pentru racirea apei AQUAPLUS ( modelele 182-P÷604-P) sunt chilere cu ventilatoare axiale, compresoare Scroll, schimbatoare in placi si grup Mitsubishi Electric Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN

Gama Y Ecostandard Mitsubishi Electric PUHY-P YSKA (triple)

  seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric Unitati interioare de perete

Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric LGH-150RVX

Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric LGH-150RVX  Lossnay 1500 mch Descriere:   Model: LGH-150RVX Tip: De tubulatura  Recuperator: Lossnay  Nivel de zgomot: 33.5 dB (A) Eficienta: 81% Se va combina cu sistemul de Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric