Unitati interioare de perete, Seria PKA-HAL / KAL, STANDARD INVERTER, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Unitati interioare de perete » Unitati interioare de perete Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Unitati interioare de perete Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Codul produsului
7541
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta energetica ridicata
Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si garanteaza realizarea unei solutii optimale.
Datorita eficientei energetice, seria PKA-HAL/KAL garanteaza consumuri energetice reduse si raspunde perfect diverselor cerinte de climatizare. Dimensiunile modelelor sunt extrem de compacte si ocupa numai 29,5 cm inaltime (PKA-HAL).
Caracterizate de o functionare foarte silentioasa, sunt dotate cu filtre si o baterie de expansiune adaptata instalarii la perete.

Maxima silentiozitate
Datorita introducerii unui ventilator silentios si folosirii unui design ce reduce rezistenta fluxului de aer, a fost posibil sa se obtina o functionare a aparatului de aer conditionat cu un nivel de zgomot extrem de scazut.

Ghid pentru instalarea pe partea posterioara
Pentru a economisi timp si efort pe placa din spate a unitatii interne se ofera instructiuni clare cu privire la modul de instalare.

Arie larga de acoperire
Aceasta caracteristica speciala da unitatii de perete PKA posibilitatea instalarii usoare chiar si in locuri de mari dimensiuni. Distanta acoperita este larga, si merge de la 10,8 m la modelul RP35 pana la 16,1 m la modelul RP100, valori care indeplinesc cerintele de garantare a unei distributii optime a fluxului de aer si a unei mari flexibilitati in instalare.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
PCA-KA Standard Inverte

  Noul design elegant       Noul design elegant al unităţii interioare este opţiunea adecvată a instalării aparatului de aer condiţionat pe plafoanele încăperilor STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric Seria PKA-HAL / KAL Unitati interioare de perete

CLINT Pompa de caldura CHA/ML/ST 182-P

Specificaţii : Clint Ventilatoare axiale Model CHA/ML/ST 182-P Refrigerant R407C Putere frigorifica [kW] 44.3 Putere incalzire [kW] 57.2 Putere Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric Unitati interioare de perete

Ventilator VKP

pentru aerisire de admisie şi exhausticǎ pentru aerisirea unei game largi de spaţii gospodǎreşti şi industriale sunt fabricate din oţel galvanizat sunt echipate cu motor exterior cu rotor reglementare de vitezǎ cu tristor sau transformator Reţea de STANDARD INVERTER Seria PKA-HAL / KAL Mitsubishi Electric Unitati interioare de perete