Unitati interioare de perete, Seria PKA-HAL / KAL, STANDARD INVERTER, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Unitati interioare de perete » Unitati interioare de perete Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Unitati interioare de perete Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Codul produsului
7541
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta energetica ridicata
Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si garanteaza realizarea unei solutii optimale.
Datorita eficientei energetice, seria PKA-HAL/KAL garanteaza consumuri energetice reduse si raspunde perfect diverselor cerinte de climatizare. Dimensiunile modelelor sunt extrem de compacte si ocupa numai 29,5 cm inaltime (PKA-HAL).
Caracterizate de o functionare foarte silentioasa, sunt dotate cu filtre si o baterie de expansiune adaptata instalarii la perete.

Maxima silentiozitate
Datorita introducerii unui ventilator silentios si folosirii unui design ce reduce rezistenta fluxului de aer, a fost posibil sa se obtina o functionare a aparatului de aer conditionat cu un nivel de zgomot extrem de scazut.

Ghid pentru instalarea pe partea posterioara
Pentru a economisi timp si efort pe placa din spate a unitatii interne se ofera instructiuni clare cu privire la modul de instalare.

Arie larga de acoperire
Aceasta caracteristica speciala da unitatii de perete PKA posibilitatea instalarii usoare chiar si in locuri de mari dimensiuni. Distanta acoperita este larga, si merge de la 10,8 m la modelul RP35 pana la 16,1 m la modelul RP100, valori care indeplinesc cerintele de garantare a unei distributii optime a fluxului de aer si a unei mari flexibilitati in instalare.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator Cbm

Aplicatii: proiectate pentru a fi incorporate in echipamente de conditionare, transport, incalzire a aerului sau hote (bucatarii).   Aplicatii: proiectate pentru a fi incorporate in echipamente de conditionare, transport, Unitati interioare de perete Mitsubishi Electric Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER

Grila pentru tubulatura circulara RDD/RDD1

Grila rectangulara, din aluminiu, pentru montaj pe tubulatura circulara   Grila rectangulara, din aluminiu, pentru montaj pe tubulatura circulara   Utilizare Pentru introducerea sau evacuarea aerului.  Caracteristici Grila este prevazuta cu lamele Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Unitati interioare de perete Mitsubishi Electric

Chiller racire Clint CHA/K/ST101

Putere racire (kW) : 24.8  Putere absorbita (kW) : 8.3  Debit apa (l/s) : 1.18  Chiller racire Clint CHA/K/ST 91 - 24.8 KW Unitatile pentru racirea apei AQUALIGHT ( modelele CHA/K/ST 91÷151) sunt chilere cu Unitati interioare de perete Seria PKA-HAL / KAL STANDARD INVERTER Mitsubishi Electric