Unitati interioare aplicabile pe tavan, Seria PCA-KA Standard Inverter, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Unitati interioare aplicabile pe tavan » Unitati interioare aplicabile pe tavan Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric

Unitati interioare aplicabile pe tavan Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric

Codul produsului
7543
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Noul design elegant
Noul design elegant al unitatii interioare este optiunea adecvata a instalarii aparatului de aer conditionat pe plafoanele incaperilor inalte, dar si joase, extinzand astfel posibilitatile de instalare.
In plus fata de oferirea de performante exceptionale de economisire a energiei electrice, aceste modele sunt solutia ideala pentru cele mai variate exigente in materie de amplasare a aparatului de aer conditionat.

Modele pentru plafoane cu diverse inaltimi
Aparatul asigura functionarea pentru incaperi cu plafoane inalte si joase, si apoi permite reglarea fluxului de aer furnizat.
Capacitatea de a regla permanent fluxul de aer previne stratificarea aerului din incapere si permite ajungerea in orice punct din camera a aerului conditionat.

Silentiozitate mare pentru un confort sporit
Noul design al sistemului de reglare a fluxului de aer asociat cu un ventilator mai ingust, permit o operare extrem de silentioasa.

Sisteme cu aripioare automate
Aripioarele oscileaza automat in sus si jos pentru a favoriza o distribuire uniforma a fluxului de aer in camera.

Reglarea automata a vitezei fluxului de aer
Fata de modalitatea traditionala de reglare cu 4 viteze, aparatul este dotat cu o modalitate de reglare automata a vitezei fluxului de aer.
Aceasta functie regleaza automat viteza fluxului de aer pe baza conditiilor de temperatura a mediului ambiant. La inceputul functionarii in modul de incalzire/racire fluxul de aer iese cu viteza mare, pentru a incalzi/raci rapid camera. Cand temperatura mediului ambient ajunge la valoarea dorita, viteza fluxului de aer se reduce automat pentru a mentine stabil si confortabil conditiile de incalzire/racire.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
MEA/K 182÷604

Unitatile motoevaporante,seria MEA/K 182÷604 cu condensatoare la distanta sunt destinate sa raspunda exigentelor pentru climatizarea spatiilor de locuit sau sistemelor industriale, unde este nevoie de o putere mare, de Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric Unitati interioare aplicabile pe tavan

Pompa vid

Pompa vid, 2DS2100       Debit 283 l/min 10 CFM; 15microni; carcasa metalica, 2 trepte, greutate 16kg, motor 1 HP, 1440 rpm, conexiuni Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric Unitati interioare aplicabile pe tavan

Control Centralizat AT-50B

Cu noua telecomanda centralizata AT-50B, functionarea usoara si simpla de la ecranul tactil ofera un mediu optim pentru unitatile individuale. • Temperatura va fi afisata fie in grade Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric Unitati interioare aplicabile pe tavan