Unitati interioare aplicabile pe tavan, Seria PCA-KA Standard Inverter, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Unitati interioare aplicabile pe tavan » Unitati interioare aplicabile pe tavan Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric

Unitati interioare aplicabile pe tavan Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric

Codul produsului
7543
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Noul design elegant
Noul design elegant al unitatii interioare este optiunea adecvata a instalarii aparatului de aer conditionat pe plafoanele incaperilor inalte, dar si joase, extinzand astfel posibilitatile de instalare.
In plus fata de oferirea de performante exceptionale de economisire a energiei electrice, aceste modele sunt solutia ideala pentru cele mai variate exigente in materie de amplasare a aparatului de aer conditionat.

Modele pentru plafoane cu diverse inaltimi
Aparatul asigura functionarea pentru incaperi cu plafoane inalte si joase, si apoi permite reglarea fluxului de aer furnizat.
Capacitatea de a regla permanent fluxul de aer previne stratificarea aerului din incapere si permite ajungerea in orice punct din camera a aerului conditionat.

Silentiozitate mare pentru un confort sporit
Noul design al sistemului de reglare a fluxului de aer asociat cu un ventilator mai ingust, permit o operare extrem de silentioasa.

Sisteme cu aripioare automate
Aripioarele oscileaza automat in sus si jos pentru a favoriza o distribuire uniforma a fluxului de aer in camera.

Reglarea automata a vitezei fluxului de aer
Fata de modalitatea traditionala de reglare cu 4 viteze, aparatul este dotat cu o modalitate de reglare automata a vitezei fluxului de aer.
Aceasta functie regleaza automat viteza fluxului de aer pe baza conditiilor de temperatura a mediului ambiant. La inceputul functionarii in modul de incalzire/racire fluxul de aer iese cu viteza mare, pentru a incalzi/raci rapid camera. Cand temperatura mediului ambient ajunge la valoarea dorita, viteza fluxului de aer se reduce automat pentru a mentine stabil si confortabil conditiile de incalzire/racire.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Manometru cu glicerina

  Manometru cu glicerina   Manometru cu glicerina DS 3.5"/80mm           Domeniu -1/+10 bar. diametru 80 mm. conexiune 1/8“NPT. Scala R12, R22, R502. / R410A / R134a. Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric Unitati interioare aplicabile pe tavan

Chiller racire Clint CHA/K/ST 202-P

Chiller racire Clint CHA/K/ST 202-P - 54.9 KW Unitatile pentru racirea apei AQUAPLUS ( modelele 182-P÷604-P) sunt chilere cu ventilatoare axiale, compresoare Scroll, schimbatoare in placi si grup hidraulic special Unitati interioare aplicabile pe tavan Seria PCA-KA Standard Inverter Mitsubishi Electric

Pieptane tole

Pieptane tole CT352       Pieptane din otel-elastic de calitate. reglabil. ideal pentru curatarea si indreptarea tolelor   Pieptane din otel-elastic de calitate. reglabil. ideal pentru curatarea Unitati interioare aplicabile pe tavan Mitsubishi Electric Seria PCA-KA Standard Inverter