Aparat de aer conditionat tip caseta Yamato YC, caseta yamato,caseta ,echipament caseta

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Caseta de tavan » Unitate de tip caseta cu 4 cai Yamato YC

Unitate de tip caseta cu 4 cai Yamato YC

Codul produsului
7501
Coduri Originale : YC12IG, YC24IG, YC42IG
Producatori : YAMATO

Echipamente tip caseta YAMATO

Clasa de eficienta energetica sezoniera, pana la A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigura reducerea consumului de energie electrica.
Aparatele pot fi folosite la aplicatii speciale(camere server), pentru ca functioneaza eficient in modul racire, chiar si la temperaturi de -150 C.
La pornire, curentul electric absorbit are intensitate redusa datorita inverter-ului special, ceea ce asigura exploatarea facila in situatiile in care instalatia este incarcata la limita.
Pompa de condens este incorporata in unitatea interioara si asigura indepartarea in siguranta a condensului care se formeaza in timpul functionarii.
Designul inovativ al ventilatorului asigura functionarea unitatii interioare cu nivel de zgomot redus.
Unghiul de inclinare al jaluzelelor de dirijare a aerului este diferit, in functie de modul de functionare. La functionare in modul racire, se asigura o dirijare spre partea superioara a incintei, iar la functionarea in modul incalzire, dirijarea aerului se face spre partea inferioara a incintei. Se asigura, astfel, o distributie optima a aerului atat la racire cat si la incalzire.

Eficienta ridicata
Compresorul si ventilatorul sunt prevazute cu tehnologie de inalta performanta INVERTER, conform celor mai noi standarde, pentru o eficienta ridicata cu o economie maxima de energie electrica.
Dezghetare inteligenta
Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie
Pompa de condens incorporata
Pentru o instalare usoara casetele Yamato sunt prevazute cu o pompa de condens incorporata care ajuta la eliminarea in exterior a apei provenita din condens.
entenanta usoara
Inca din faza de proiectare unitatile Yamato sunt concepute cu scopul de a usura intretinerea cat si schimbarea componentelor.
Protectie impotriva aerului rece
Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta este suficient de caldDesign compact
Pentru a reduce costurile de trasport si a usura instalarea, unitatile Yamato sunt proiectate la dimensiuni mic

Fisa tehnica

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Baterii incalzire apa rectangulare VO REMAK

  BATERIE DE INCALZIRE RECTANGULARA CU AGENT TERMIC APA         Bateriile de incalzire sunt proiectate functionarii cu agent termic apa calda. Acestea sunt utilizate incalzirii aerului cald din echipament caseta Aparat de aer conditionat tip caseta Yamato YC caseta yamato caseta

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-EF

Frumusetea este o conditie a confortului  Kirigamine Zen Aparatele de aer conditionat cu pompa de caldura inverter Kirigamine Zen au fost concepute punand accent pe design si tehnologie. La design-ul rafinat, discret si compact, se adauga in unitatile de Aparat de aer conditionat tip caseta Yamato YC caseta echipament caseta caseta yamato

Aer conditionat Mitubishi Electric Inverter MSZ-HJ60VA MUZ-HJ60VA

Descriere:  Aer conditionat Mitubishi Electric Inverter MSZ-HJ60VA+MUZ-HJ60VA 21 000Btu  Model: MSZ-HJ60VA (+MUZ-HJ60VA) Culoare: alb Putere: 21000 BTU Tip: Split de perete Compresor: INVERTER Clasa Energetica ErP echipament caseta Aparat de aer conditionat tip caseta Yamato YC caseta yamato caseta