SISTEM SPLIT, HYDROBOX ZUBADAN, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Climatizare » Pompe de caldura » Pompe de caldura Aer-Apa » SISTEM SPLIT HYDROBOX ZUBADAN Mitsubishi Electric

SISTEM SPLIT HYDROBOX ZUBADAN Mitsubishi Electric

Codul produsului
7522
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Sistemul SPLIT Zubadan® este compus dintr-o unitate externa normala cu expansiune directa de tip Zubadan si un modul hidraulic instalat in interiorul cladirii, si este capabil sa produca apa calda pentru incalzire sau apa calda de consum (menajera). Este necesar ca modulul sa fie echipat cu o unitate de control FTC5 - se va achizitiona separat.
"Hydrobox"ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum (menajera), iar cu versiunea ERSC este de asemenea posibil sa se produca apa rece de la aerul conditionat in timpul verii.
     • Hydrobox doar incalzire este utilizat pentru incalzirea apei si producerea de apa calda menajera (optional).
     • Hydrobox reversibil:  incalzire - racire este utilizat pentru incalzirea / racirea apei si producerea de apa calda menajera (optional).
Conectam o unitate externa din seria "Zubadan" pentru a favoriza performanta la temperaturi scazute.
Domeniul de functionare garantat:

 

 

Incalzire

Apa calda menajera

Racire

 

-28°C / +21°C

 -28°C / +35°C

 - 5°C / +46°C

Gama  "Hydrobox" ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum (menajera).

Hydrobox
Hydrobox este modulul hidraulic de interior pentru instalare impreuna cu Zubadan, in cadrul caruia sunt incluse toate componente principale ale sistemului hidraulic. Intr-un spatiu restrans sunt montate: schimbator de caldura cu amprenta mica, pompa de caldura, vas de expansiune, incalzitor electric si componente de siguranta.
Atentia a fost acordata celor mai mici detalii:

• design simplu, modern si elegant;

• dimensiunile reduse permit instalarea in bucatarii, dulapuri, camere tehnice mici, pivnite, etc;

• componentele principale sunt situate in partea din fata pentru usurinta intretinerii.
Hydrobox EHSC-VM2C este utilizat pentru incalzire si producerea de apa calda de consum (optional).

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator Quadro Micro

Ventilator centrifugal cu aspiratie pe lateral Design modern, elegant si practic.   Design modern, elegant si practic. Mai puternic si mai silentios datorita noului design al rotorului, astfel a fost redus zgomotul si consumul de curent. 3 tipuri: Micro, Medio si SISTEM SPLIT Mitsubishi Electric HYDROBOX ZUBADAN

Ventilator Centrifugal AntiEx , Sodeca CMA

CMA-324-2T                                           Debit de aer (mc/h) : 440  Putere (kW) SISTEM SPLIT Mitsubishi Electric HYDROBOX ZUBADAN

Clapeta VCD Registru de control volum

Utilizat pentru reglarea volumului de aer dintr-o retea de conducte. Disponibil într-o gama de dimensiuni în forma patrata sau dreptunghiulara.   Lamele din aluminiu cu orificii foarte rezistente. Adecvat pentru HYDROBOX ZUBADAN Mitsubishi Electric SISTEM SPLIT