SISTEM SPLIT, HYDROBOX ZUBADAN, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Climatizare » Pompe de caldura » Pompe de caldura Aer-Apa » SISTEM SPLIT HYDROBOX ZUBADAN Mitsubishi Electric

SISTEM SPLIT HYDROBOX ZUBADAN Mitsubishi Electric

Codul produsului
7522
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Sistemul SPLIT Zubadan® este compus dintr-o unitate externa normala cu expansiune directa de tip Zubadan si un modul hidraulic instalat in interiorul cladirii, si este capabil sa produca apa calda pentru incalzire sau apa calda de consum (menajera). Este necesar ca modulul sa fie echipat cu o unitate de control FTC5 - se va achizitiona separat.
"Hydrobox"ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum (menajera), iar cu versiunea ERSC este de asemenea posibil sa se produca apa rece de la aerul conditionat in timpul verii.
     • Hydrobox doar incalzire este utilizat pentru incalzirea apei si producerea de apa calda menajera (optional).
     • Hydrobox reversibil:  incalzire - racire este utilizat pentru incalzirea / racirea apei si producerea de apa calda menajera (optional).
Conectam o unitate externa din seria "Zubadan" pentru a favoriza performanta la temperaturi scazute.
Domeniul de functionare garantat:

 

 

Incalzire

Apa calda menajera

Racire

 

-28°C / +21°C

 -28°C / +35°C

 - 5°C / +46°C

Gama  "Hydrobox" ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum (menajera).

Hydrobox
Hydrobox este modulul hidraulic de interior pentru instalare impreuna cu Zubadan, in cadrul caruia sunt incluse toate componente principale ale sistemului hidraulic. Intr-un spatiu restrans sunt montate: schimbator de caldura cu amprenta mica, pompa de caldura, vas de expansiune, incalzitor electric si componente de siguranta.
Atentia a fost acordata celor mai mici detalii:

• design simplu, modern si elegant;

• dimensiunile reduse permit instalarea in bucatarii, dulapuri, camere tehnice mici, pivnite, etc;

• componentele principale sunt situate in partea din fata pentru usurinta intretinerii.
Hydrobox EHSC-VM2C este utilizat pentru incalzire si producerea de apa calda de consum (optional).

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventiloconvector duct necarcasat CLINT FIW/IO 22

  SPECIFICATII TEHNICE : Ventiloconvectoare de Tubulatura Clint  Capacitate racire (kW) : 1,29  Capacitate incalzire (kW) : 3,66  Debit de aer maxim (mc/h) : 340  Seria FIW/IO Unitate orizontala necarcasata in 2 randuri , Mitsubishi Electric SISTEM SPLIT HYDROBOX ZUBADAN

Ventilator CK

Aplicatii: sunt proiectate pentru utilizatrea in bucatarii (extragerea fumului, mirosurilor si aerului cu grasime) dar pot fi utilizate si la bai, seminee, oriunde este necesar un debit mic de aer.   Aplicatii: SISTEM SPLIT Mitsubishi Electric HYDROBOX ZUBADAN

Ventilator de tubulatura ETAMASTER cu trei trepte de turatie EM 280 E2M 01

ventilator diagonal cu stator Carcasă din plastic 3 trepte Termocontact integrat include consolă de montaj   EM 280 E2M 01 | 50 Hz Tensiune UN 230 V 1~ Curent Imax 1.1 A temperatură mediu ambiant tA 60 HYDROBOX ZUBADAN SISTEM SPLIT Mitsubishi Electric