SISTEM SPLIT, HYDROBOX ECODAN, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Climatizare » Pompe de caldura » Pompe de caldura Aer-Apa » SISTEM SPLIT HYDROBOX ECODAN Mitsubishi Electric

SISTEM SPLIT HYDROBOX ECODAN Mitsubishi Electric

Codul produsului
7523
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Sistemul SPLIT Ecodan® este compus dintr-o unitate externa normala cu expansiune directa de tip Ecodan si un modul hidraulic instalat in interiorul cladirii, si este capabil sa produca apa calda pentru incalzire sau apa calda de consum (menajera). Este necesar ca modulul sa fie echipat cu o unitate de control FTC5 - se va achizitiona separat.
"Hydrobox"ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum (menajera), iar cu versiunea ERSC este de asemenea posibil sa se produca apa rece de la aerul conditionat in timpul verii.
     •Hydrobox doar incalzire este  utilizat pentru incalzirea apei si producerea de apa calda menajera (optional).
     •Hydrobox reversibil: incalzire / racire este utilizat pentru incalzirea / racirea apei si producerea de apa calda menajera (optional).

Incalzire

Apa calda menajera

Racire

-15°C / +21°C

 -15°C / +35°C

 - 5°C / +46°C

Gama  "Hydrobox" ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitatea de instalare. Este de asemenea posibil sa se asocieze un incalzitor de apa calda de consum (menajera).

Hydrobox si Hydrobox reversibil
Hydrobox este modulul hidraulic de interior pentru instalare impreuna cu Ecodan@, in cadrul caruia sunt incluse toate componente principale ale sistemului hidraulic.
Intr-un spatiu restrans sunt montate: schimbator de caldura cu amprenta mica, pompa de caldura, vas de expansiune, incalzitor electric si componente de siguranta.
Atentia a fost acordata celor mai mici detalii:

• design simplu, modern si elegant;

• dimensiunile reduse permit instalarea in bucatarii, dulapuri, camere tehnice mici, pivnite, etc;

• componentele principale sunt situate in partea din fata pentru usurinta intretinerii.
Hydrobox EHSC-VM2C este utilizat pentru incalzire si producerea de apa calda de consum (optional). 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Difuzor jet special SJD

Difuzorul permite introducerea jetului de aer cu bataie foarte lunga. Este ideal pentru a fi utilizat in spatii de circulatie, teatre, discoteci, muzee, sali de spectacole, etc   Difuzorul permite introducerea jetului de aer cu bataie foarte lunga. Este ideal pentru a fi Mitsubishi Electric SISTEM SPLIT HYDROBOX ECODAN

Ventiloconvector de presiune mare Clint UTW 63

SPECIFICATII TEHNICE : Categorie - Ventiloconvectoare de presiune inalta | Clint Capacitate racire totala (kW) - 4.6 Capacitate racire sensibila (kW) - 3.5 Capacitate de incalzire (kW)-  9.8 Debit apa (l/h) - 791 la racire      Mitsubishi Electric SISTEM SPLIT HYDROBOX ECODAN

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Eficienta si eleganta Aceasta serie de aparate de aer conditionat, cu tehnologia DC Inverter, este caracterizata de eficienta energetica ridicata, eleganta si nivel de zgomot redus, ele fiind montate pe perete. Designul discret si rafinat, precum si posibilitatea de conectare cu multisplit Mitsubishi Electric HYDROBOX ECODAN SISTEM SPLIT