sisteme complete de ventilatie si climatizare

PCA-KA Standard Inverte

Codul produsului
7200

 


Noul design elegant    

 

Noul design elegant al unităţii interioare este opţiunea adecvată a instalării aparatului de aer condiţionat pe plafoanele încăperilor înalte, dar şi joase, extinzând astfel posibilităţile de instalare.
În plus faţă de oferirea de performanţe excepţionale de economisire a energiei electrice, aceste modele sunt soluţia ideală pentru cele mai variate exigenţe în materie de amplasare a aparatului de aer condiţionat.

 

 

 

Modele pentru plafoane cu diverse înălţimi

 

Aparatul asigură funcţionarea pentru încăperi cu plafoane înalte și joase, și apoi permite reglarea fluxului de aer furnizat.
Capacitatea de a regla permanent fluxul de aer previne stratificarea aerului din încăpere și permite ajungerea în orice punct din cameră a aerului condiționat.

 

 

 

Silenţiozitate mare pentru un confort sporit   Sisteme cu aripioare automate

 

Noul design al sistemului de reglare a fluxului de aer asociat cu un ventilator mai îngust, permit o operare extrem de silenţioasă.

 

  Aripioarele oscilează automat în sus şi jos pentru a favoriza o distribuire uniformă a fluxului de aer în cameră.
Reglarea automată a vitezei fluxului de aer

 

Faţă de modalitatea tradiţională de reglare cu 4 viteze, aparatul este dotat cu o modalitate de reglare automată a vitezei fluxului de aer. 
Această funcţie reglează automat viteza fluxului de aer pe baza condiţiilor de temperatură a mediului ambiant. La începutul funcţionării în modul de încălzire/răcire fluxul de aer iese cu viteză mare, pentru a încălzi/răci rapid camera. Când temperatura mediului ambient ajunge la valoarea dorită, viteza fluxului de aer se reduce automat pentru a menţine stabil şi confortabil condiţiile de încălzire/răcire.

 

 

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator de tubulatura ETALIN cu motor AC EL 315 E2 03

ventilator diagonal cu stator carcasă metalică tablă zincată Turaţie reglabilă Termocontact integrat include consolă de montaj   EL 315 E2 03 | 50 Hz Tensiune UN 230 V 1~ Curent Imax 1.6 A temperatură

Ventilatoare Box InLine ILHT DIRECT-AIR

Motors       Toate motoarele sunt IP55, clasa F de izolatie. Alimentare electrica:     Trei faze 230 / 400V-50Hz, 1-viteză  motoare. Trei faze 400V 50Hz-,

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-DM

Unitate compacta de inalta performanta care asigura confortul in toate incaperile si reducerea costurilor energetice. Design stilat cu panou frontal plat Unitate interioara cu fata plata se incadreaza in designul minimalist.   Automatizarea inverter a