sisteme complete de ventilatie si climatizare

MSZ-FH25VE

Codul produsului
7141

comparatie_seer_scop

 

SEER si SCOP sunt, de asemenea, referinte pentru atribuirea clasei de eficienta energetica, in care eficienta energetica maxima este reprezentata de A+++.

 


SERIA MSZ-FH KIRIGAMINE


 


EFICIENŢA ENERGETICA RIDICATA

SEER si SCOP sunt noii parametri care indica eficienta energetica sezoniera a echipamentelor de aer conditionat, respectiv pentru functionarea in modul de racire si de incalzire. Cu cat aceste valori sunt mai mari, cu atat este mai mare eficienta energetica si consumul de energie mai redus.
SEER si SCOP sunt, de asemenea, referinte pentru atribuirea clasei de eficienta energetica, in care eficienta energetica maxima este reprezentata de A+++,  pentru cazul in care atinge valorile maxime de 8.5, respectiv 5.1. 
Kirigamine reprezinta performanta desavarsita si se poate mandri cu o inalta clasa de eficienta energetica (A+++), pentru incalzire si racire, in ultimul mod depasind cu 7%, valoarea de referinta a clasei.


comparatie_seer_scop


MAXIM DE SILENTIOZITATE PENTRU MAXIM DE CONFORT

Confortul ambiental este legat chiar si de nivelul de zgomot si este deosebit de important in dormitoare sau birouri. Seria Kirigamine asigura un climat perfect tot timpul anului, cu un nivel sonor aproape imperceptibil pentru urechea umana.

silent

COSTURI REDUSE DE FUNCTIONARE

Eficienta extraordinara a Kirigamine se traduce intr-o functionare economica, care ajunge pana la 35% reducere, comparativ cu un aparat de aer conditionat în clasa A++  !

exempluFILTRUL PLASMA QUAD

Aerul, ca si apa, este un bun primar pe care il utilizam tot timpul. Iata de ce, curatenia si prospetimea sa sunt fundamentale pentru crearea unui mediu sanatos. Plasma Quad este sistemul care permite atingerea acestui obiectiv gratie tehnologiei Plasma care inlatura eficace 4 tipuri de particule din aer: bacterii, virusi, factori alergeni si praf.


plasma_quadprincipiu_plasma_quad


PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE AL TEHNOLOGIEI PLASMA QUAD

Plasma Quad combate bacteriile si virusii, prin intermediul unui camp electric si unei serii de descarcari electrice, care trec prin tot aerul tratat de unitate.
Pentru a realiza descarcarile electrice, sunt utilizati electrozi din Tungsten, material care permite garantarea atat a unei puteri adecvate a descarcarii electrice, cat si o mare robustete a electrodului in sine. In plus, campul electric, care are de obicei o forma circulara, a fost aplatizat, in scopul de a-l face mult mai eficient.EFECT ODORIZANT EFICACE
odorizant


Mirosurile neplacute din mediu sunt captate de filtrul purificator pentru a fi apoi eliminate cu ajutorul tehnologiei cu plasma. Durata extrem de scurta a dezodorizarii, face posibila functionarea mai eficace, chiar si impotriva mirosurilor provenite de la animale sau de la bucatarie.
ventilatieVENTILATIE NATURALA

Pentru a se asigura ca distributia aerului este "sanatoasa si confortabila" este fundamental ca ea sa aiba caracteristicile tipice ale unei usoare brize naturale. Seria FH de la Mitsubishi Electric este capabila sa reproduca acest tip de ventilatie datorita tehnologiei sale care controleaza liber si flexibil iesirea fluxului de aer, ceea ce il face foarte asemanator cu cel natural si elimina sentimentul neplacut de a fi lovit de un flux de aer direct si constant.


aripioare


ARIPIOARELE DUBLE
Aripioarele duble de la Mitsubishi Electric sunt capabile sa dirijeze in mod diferit fluxul de aer care iese pe partea dreapta si pe partea stanga a aparatului, facand astfel posibila acoperirea unei suprafete ample a camerei, fiind posibila chiar si dirijarea fluxului de aer catre doua persoane care stau in locuri diferite in camera.
3d_isee_sensor_zone


Aparatele de aer conditionat din seria FH sunt echipate cu noul senzor tridimensional l–See, care, prin raze infrarosii si datorita miscarii oscilatorii a opt senzori diferiti, montati vertical, creeaza o cartografiere 3D a temperaturii din camera. Aceasta precizie de masurare permite constatarea prezentei oamenilor in camera si permite realizarea unor functii speciale, cum ar fi posibilitatea directionarii fluxului de aer direct catre oameni sau evitarea acestui lucru, în mod automat.

flux

 

caracteristici


Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Unitati interioare de perete seria PKA-HAL / KAL POWER INVERTER Mitsubishi Electric

Eficienta energetica ridicata Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si garanteaza realizarea unei solutii optimale. Datorita

Largitoare teava

LARGITOARE TEAVA CT-193       Largitoare teava pentru dimensiunile 1/4", 5/16", 3/8", 1/2", si 5/8".   Largitoare teava pentru dimensiunile 1/4", 5/16", 3/8",

CD CD cu dubla deflectie

Difuzor montat în tavan proiectat pentru aplicatiile în care utilizatorii doresc sa simta bataia jetului de aer. Aceasta unitate furnizeaza un flux de aer puternic direct în încapere.   Forma patrata,