sisteme complete de ventilatie si climatizare

MEA/Y 1302-B÷9003-B

Codul produsului
7181

Categoria MEA/Y 1302-B÷9003-B (235 - 2170 kW) preturi si oferte, produsele MEA/Y 1302-B÷9003-B (235 - 2170 kW) sunt insotite de specificatii si documentatie tehnica.
Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi despre MEA/Y 1302-B÷9003-B (235 - 2170 kW)


          Unitatile motoevaporante pentru racirea apei din seria MEA/Y 1302÷9003 cu condensatoare la distanta, cu agent forgorific R134a, sunt destinate sa raspunda exigentelor din sfera serviciilor sau din sistemele industriale, acolo unde este nevoie de o putere mare, de economie de spatiu si de silentiozitate in functionare. 

Aceste unitati cu condensatorul la distanta sunt ideale pentru a fi instalate in interior, fiind dotate cu o structura autoportanta, reducanduse la minim spatiul necesar instalarii si in acelasi timp, facilitandu-se operatiunile de instalare si de intretinere. Echipate cu compresoare tip surub de ultima generatie si cu schimbatoare cu fascicule tubulare, aceste unitati pot fi produse si in varianta super-silentioasa. Au circuite frigorifice si  hidraulice complete cu tot ceea ce este necesar pentru instalare rapida si pentru eficienta energetica ridicata. In plus, o serie de accesorii montate in fabrica sau livrate separat completeaza performantele modelului de baza.

 

Unitati motoevaporante pentru racirea apei cu compresoare tip surub si schimbatoare
cu fascicule tubulare, cu condensatoare la distanta

       Structura din otel galvanizat, protejata cu pulberi de poliester.
       Compresoare tip surub cu separator de ulei, rezistenta carter, vizor pentru nivelul uleiului, protectie la suprasarcina si robineti de izolare.
       Evaporator cu fascicule tubulare, cu doua sau trei circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea cu apa.
       Ventil termostatic electronic.
       Agent frigorific R134a.
       Panou electric cu comutator general, cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante si protectie la suprasarcina pentru compresoare.

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
IM       Intrerupatoare magnetotermice
RZ      Partializarea continua a puterii compresoarelor
BT       Kit pentru functionare la temperaturi scazute ale apei
HR      Recuperator partial de caldura
HRT    Recuperator total de caldura
RF       Robineti circuit frigorific
FE       Rezistenta antiinghet evaporator
SS       Soft starter
WM      Web Monitoring pentru monitorizarea si gestionarea de la distanta a unitatilor prin intermediul protocoalelor de comunicatie GPRS/GSM/TCP-IP.Utilizatorii autorizatii au acces la un panou cu display pe care sunt afisate informatii si de unde pot masura, controla si interveni daca este cazul.
CP       Contacte fara potential

Accesorii livrate separat
MN       Manometre inalta / joasa presiune
CR       Panou de comanda la distanta
IS         Interfata seriala RS 485
AG       Antivibranti din cauciuc
AM       Antivibranti cu arc
FL        Fluxostat

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric LGH-65RVX

Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric LGH-65RVX Lossnay 650 mch Descriere:  Model: LGH-65RX5 Tip: De tubulatura  Recuperator: Lossnay  Nivel de zgomot: 28 dB (A) Eficienta: 86% Se va combina

Robinet cu bila

Robinet cu bila R410-RV       Robinet cu ventil depresor. 5/16”SAE culoare R=rosu.   Robinet cu ventil depresor. 5/16”SAE culoare

Ventilator de tubulatura ETAMASTER cu motor AC EM 150 E2 02

ventilator diagonal cu stator Carcasă din plastic Termocontact integrat Pentru inserare în tubulatură   EM 150 E2 02 | 50 Hz Tensiune UN 230 V 1~ Curent