sisteme complete de ventilatie si climatizare

Jet Towel

Codul produsului
7205
Confortul  

 

Jet Towel, datorită vitezei mari a jetului de aer, oferă o uscare perfectă în doar 9-13 secunde.


Design atractiv

 

Jet Towel este uscătorul de mâini electric şi ecologic de mare viteză. 

Design atractiv, linistit, ecologic și economic, în câteva secunde asigură uscarea perfectă a mâinilor, respectarea mediului și asigură o igienă maximă. Este disponibil în variante SLIM și Mini, cu posibilitatea de a activa sau de a opri sistemul de încălzire. Apa este colectată în vasul situat în partea de jos, care poate fi golit la fiecare aproximativ 800 de cicluri de uscare.

 

 

 

 

Confortul   Funcţionare economică

 

Jet Towel, datorită vitezei mari a jetului de aer, oferă o uscare perfectă în doar 9-13 secunde.
Sistemul de încălzire permite îmbunătățirea confortului în timpul sezonului de iarna, prin livrarea
instantanee de aer cald la 35°C. În timpul sezonului de vară, opţiunea de încălzire aer poate fi dezactivată, reducând consumul electric. Nivelul scăzut de zgomot mai poate fi redus, prin ajustarea vitezei de curgere a aerului. Designul ergonomic îl face uşor de utilizat.

 

 

 

În ciclu de uscare cu Jet Towel se consumă aproximativ 15 ori mai puțină energie electrică decât la un uscător tradițional cu aer cald. 
Costul unui prosop de hârtie este echivalent cu peste 35 de cicluri de uscare cu Jet Towel. Pornirea și oprirea Jet Towel sunt asigurate de senzori ce detectează cu precizie introducerea și extragerea mâinilor, evitând operarea prelungită inutil. Întreţinerea simplă şi cu manoperă redusă ajută la menținerea eficienţei Jet Towel pentru peste 3600 de ore de funcționare (mai mult de un milion de cicluri de uscare!).

 

Ecologic   Igienic

 

Uscarea mâinilor cu Jet Towel nu produce nici un deșeu. Având în vedere o utilizare de 200 cicluri zilnice, utilizarea unui singur Jet Towel evită tăierea a aproximativ 7 copaci pe an, echivalentul a 144.000 de prosoape de hârtie. 
Mulțumită reducerii timpului de uscare și al consumului redus de energie a Jet Towel, comparativ cu un prosop clasic cu aer, se evită emisia a peste 750 kg de CO2 pe an.

 

 

 

Deschiderea pe ambele fețe vă permite să puneţi mâna fără nici un contact cu unitatea, asigurând o igienă totală. Toate părțile în contact cu apa sunt construite cu materiale antimicrobiene.
Sistemul de colectare păstrează apa în vas, şi podeaua băii rămâne uscată.

Jet Towel Slim

 

Rapid și ușor
Jet Towel are două deschideri laterale de mari dimensiuni, care simplifică accesul din ambele părți, fără riscul de a atinge structura. Pentru a realiza uscarea eficientă trebuie doar introduse mâinile dinspre părţile laterale, aşa cum se arată în figură, şi retrase uşor, și, uneori, se poate repeta mişcarea.

 

 

Mâinile pot de asemenea, să fie introduse din lateral Design cu deschidere pe părțile laterale

 

DATE TEHNICE

 

   

 

Jet Towel Mini

   

 

Compact şi Practic
Dimensiunile Jet Towel Mini sunt extrem de mici, doar 480 x 250 X170 mm (Î x L x P - Înălţime, Lăţime, Profunzime), comparabile cu cele ale unui distribuitor comun pentru prosoape de hârtie, și este atât de ușor de instalat chiar și în băi mici.
Uscarea mâinilor este rapidă și confortabilă mulţumită sistemului de deschidere și închidere automată, care permite utilizarea acestuia, fără a fi nevoie să apăsați pe niciun buton. În acest fel, în plus față de creșterea confortului și igienei, se reduce timpul de funcționare, ceea ce este strict necesar pentru uscarea mâinilor, astfel încât consumul de energie deja foarte scăzut Jet Tower Mini este în continuare limitat pentru a preveni risipa.
DATE TEHNICE    

 

 

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
CLINT Chiller si Pompa de caldura CHA/IY/WP 1402

Specificaţii Clint Ventilatoare axiale Model CHA/IY/WP 1402 Refrigerant R134a Putere frigorifica [kW] 312 Putere incalzire [kW] 323 Compresoare Surub ON/OFF + Surub

Pompa de condens Mini Orange

  Se poate instala:   Deasupra tavanului fals daca este posibil Atasata de traseul frigorific In spatele unitatii interioare       Se recomanda sa nu utilizati

Ventilator HVE

  Motor monofazic 220V-50Hz. Protectia motorului IP:44 Clasa B. Cu releu termic de protectie. Temperatura aerului : + 50°C Posibilitati multiple: ON-OFF, 2 viteze si reversibil, cu telecomanda fara fir sau cu