sisteme complete de ventilatie si climatizare

Inverter cu 5,4,3,2 unitati interne

Codul produsului
6745

SERIA MXZ-A VA

 

 

DUAL/ TRIAL/ QUADRO POWER INVERTER


REDUCEREA ZGOMOTULUI DE FUNCTIONARE A UNITATII EXTERNE

Chiar si unitatile externe create de Mitsubishi Electric sunt proiectate pentru a reduce la minim emisiile sonore.Conformatia speciala a paletelor ventilatorului, suprafataplata a schimbatorului de caldura, compresoarele DC Inverter cat si sistemul de expansiune L.E.V (Linear Expansion Valve)garanteaza performante foarte ridicate si asigura si functionarea extrem de silentioasa a aparatului. In

plus, pentru Seria MXZ-VA* o functie specifica permite aparatului sa diminueze zgomotul unitatii externe, atunci cand incarcatura termica este scazuta, de exemplu in timpul noptii in faza de racire.

USURINTA INSTALARII

Echipamentele care necesita o instalare complexa si particularizata conduc la cheltuieli foarte mari de energie si bani. Din acest motiv, Mitsubishi Electric a facut tot posibilul ca instalarea si intretinerea aparatelor de aer conditionat Multi MXZ-VA sa devina cat mai usoara.

FLEXIBILITATE IN ALEGEREA UNITATILOR INTERNE

Aparatele de aer conditionat Multi MXZ sunt capabile sa satisfaca orice exigenta. Este astfel posibil sa instalati unitatea interna care se adapteaza cel mai bine necesitatilordumneavoastra, precum si unor conformatii si dimensiuni specifice ale mediului ce trebuie climatizat, putand conta pe olinie de produse extrem de variata, 25 de modele in 10 versiuni.

COP ( COEFICIENT DE EFICIENTA) RIDICAT

Tehnologia cea mai inovativa obtinuta priuntr-un studiu aprofundat al apreciatei serii Power Invert, garanteaza pentru aceste modele cel mai bun coeficient de eficienta existent pe piata. Aceasta tehnologie conduce la o foarte mare reducere a consumului de energie electrica, aceast lucru insemnand diminuarea chetuielilor cu factura de energie electrica. Un grad atat de ridicat de eficienta energetica garanteaza, pe de alta parte, un impact ecologic minimal, contribuind astfel la salvarea mediului inconjurator.

NOUA TEHNOLOGIE MITSUBISHI ELECTRIC CLEANING FREE

Aceste unitati DC Inverter sunt primele care, in domeniul aparatelor de aer conditionat; utilizeaza pentru lubrifierea compresoarelor un ulei cu alchibenzen de tip hard (HAB) ce are caracteristici exceptionale de stabilitate in timp. Utilizarea noii tehnologii Cleaning Free, prevede un separator special de ulei de inalta eficacitate si o distributie optima a agentului frigorific prin schimbatoarele de caldura si previne stagnarea lubrificantului in circuitul frigorific. Utilizarea acestui nou lubrifiant ofera avantaje semnificative, printre care reducerea timpului de montare si de realizare a instalatiei si diminuarea costurilor, deoarece permite reutilizarea tubulaturilor existente.

 

 

 

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Furtun incarcare

Furtun incarcare CT-336-RYB-P       Furtune de incarcare 90 cm pentru R134a cu garnituri de teflon 1/4"SAE   Furtune de incarcare 90 cm pentru R134a cu garnituri de teflon

Ventilator OVK

pentru eliberarea directǎ al aerului pentru transport mare de aer  montare uşoarǎ       Caracteristici

JD Duza jet

Utilizata în situatiile în care aerul furnizat trebuie sa parcurga o distanta mare din zona ocupata de persoane.   Duza de evacuare sferica montata în carcasa, completata de brida de fixare frontala si mufa circulara pentru conectare