Duct de tubulatura, Seria PEAD ECOSTANDARD INVERTER, Mitsubishi Electric

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Duct (de tubulatura) » Duct de tubulatura Seria PEAD ECOSTANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Duct de tubulatura Seria PEAD ECOSTANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Codul produsului
7536
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Instalare economica si flexibila
Unitatile interioare din aceasta serie de aparate de aer conditionat, lowprofile si ascunse in tavan, sunt raspunsul perfect la cerintele aparate de aer conditionat pentru plafon redus, cu valori scazute si supuse la o presiune statica externa cu fluctuatii mari. Eficienta energetica a fost optimizata, iar consumul de energie electrica redus si costurile de operare ale dispozitivului sunt, prin urmare, mai mici. 

Unitatea interioara se caracterizeaza printr-o silentiozitate speciala. Este dotata cu o baterie de expansiune directa. Este adaptata pentru instalare in canal incastrat. O inaltime de numai 250 mm garanteaza economicitatea si flexibilitatea instalarii.

Presiunea statica mare
Presiunea statica selectabila de pana la 150 Pa, fara accesorii suplimentare, permite o mare diversitate in dimensionarea conductelor, in scopul de a plasa difuzoarele aerului in modul cel mai adecvat.

Diferite posibilitati de instalare
Unitatea din seria PEAD-JA nu sunt doar usor de instalat dar si foarte versatile. Ofera variante pentru pozitia prizei de aer, spate sau de jos pentru optimizarea spatiului disponibiul. 

Functionare extrem de silentioasa
In plus fata de caracteristicile inovatoare ale nivelului de zgomot prezente deja pe alte aparate de aer conditionat Mitsubishi Electric, seria PEAD-RP foloseste un ventilator tip sirocco, caracterizat de o functionare extrem de silentioasa

Pompa de evacuare condens inclusa
Alocarea unei pompe de evacuare cu o inaltime de 550 mm faciliteaza drenarea apei de condens, chiar si in conditii critice.

Unitatile interioare subtiri, inglobate in tavan, ale Seriei PEAD ECOSTANDARD INVERTER sunt raspunsul perfect la necesitatile de aer conditionat ale cladirilor cu un spatiu redus pentru instalarea in tavan si cu un domeniu larg de presiuni externe statice. Economicitatea, eficienta, au fost sporite reducand consumul de electricitate si contribuind la o reducere a costurilor de exploatare.

Unitatile Compacte de interior
Inaltimea modelelor de la 35 la 140 a fost unificata la 250 mm. In comparatie cu modelele anterioare PEAD-EA inaltimea a fost redusa cu cel mult 75 mm (modelele 100-140) facand instalarea in tavanele joase posibila cu un spatiu minim necesar.

Presiune Statica Externa
Conversia presiunii statice externe poate fi reglata la 5 nivele. Capabile sa fie reglate la max. 150 Pa, unitatile se pot monta pe o gama larga de tipuri de cladiri.
Reglaj presiune statica externa:

Pompa de condens optionala, disponibila la toate modelele

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Aer conditionat Multisplit Mitsubishi Electric MXZ-DM

Design elegant cu panou frontal plat Un panou plat cu design elegant este folosit pentru partea din fata a unitatii. Infatisarea simpla se potriveste cu estetica incaperii. Diverse combinatii usor de creat O gama larga de combinatii este posibila prin Seria PEAD ECOSTANDARD INVERTER Duct de tubulatura Mitsubishi Electric

Ventilator PF

pentru aerisirea spaţiilor mici şi mijlocii prin exhaustare montabil pe pereţi şi pe tavan montarea cu ajutorul şuruburilor pentru lemn corp din plastic ABS montabil în cămine de aerisire şi în tuburi de aeraj cu Duct de tubulatura Seria PEAD ECOSTANDARD INVERTER Mitsubishi Electric

Stut tabla

Stut din tabla utilizat pentru imbinarea a doua tuburi flexibile sau a unui tub flexibil cu tubulatura din ALP.   Stut din tabla utilizat pentru imbinarea a doua tuburi flexibile sau a unui Seria PEAD ECOSTANDARD INVERTER Mitsubishi Electric Duct de tubulatura