Control Centralizat, AE-200E

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » VRF » Sisteme de control Mitsubishi Electric » Control Centralizat AE-200E

Control Centralizat AE-200E

Codul produsului
7605
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Mai simplu, mai bun

Cu gama de sisteme de control complet, disponibile de la Mitsubishi Electric, devine simpla proiectarea si instalarea sistemelor de climatizare. De la o simpla telecomanda, pana la un sistem AE-200E – puteti controla totul.

Nevoia de control este extrem de importanta pentru a optimiza performanta oricarui sistem de aer conditionat si pentru a minimiza costurile de functionare. Mitsubishi Electric ofera o gama larga de optiuni de control concepute pentru a satisface necesitatile specifice unui astfel de sistem de aer conditionat.

Functionarea unui sistem de aer conditionat fara dreptul de controlul se poate dovedi costisitoare. Este, prin urmare, important sa se asigure ca fiecare sistem are specificatii corecte la gradul de control de care este nevoie. Mitsubishi Electric are o gama larga de comenzi disponibile "off-the-shelf" si sistemele de control individuale pot fi concepute special pentru a se adapta cerintelor.

De controlerele bune vor beneficia toate aplicatiile, mari sau mici. Produsele de climatizare trebuie sa reactioneze la o varietate de factori: diferite dimensiuni de camera, folosirea de catre orice persoana; schimbarile de climat; echipamente electronice si de iluminat ... si lista poate continua. Deci, indiferent de aplicatie, un control optim al sistemelor de aer conditionat este esential si va conduce la un mediu constant, confortabil, care la randul sau este atat eficient energetic cat si cu costuri reduse.

Un Grad Diferenta

Cand un sistem de aer conditionat nu este controlat in mod corespunzator, acesta nu va functiona la fel de eficient asa cum ar trebui. Pentru fiecare grad cu care sistemul se abate de la temperatura necesara, costurile cu energia pot creste cu pana la 5%. Alegeti una dintre multele optiuni de control de la Mitsubishi Electric pentru a asigura functionarea aerului conditionat conform dorintei, oferindu-va controlul optim si simplu.

CARACTERISTICI

Prin afisarea inteligibila a consumului de energie al echipamentelor de climatizare, acesta ofera asistenta in economia de energie.

  • • Consumul de energie al echipamentelor de climatizare pe zone individuale este afi…sat folosind grafice pentru o vizualizare mai u…soara.
  • • Permite comparatˆii cu consumuri de energie din anul precedent, precum … si cu consumul de energie electrica tˆinta, permitand astfel utilizatorilor sa verifice starea de
  • funcˆtionare dintr-o privire.
  • • Pentru afi…sare este folosit un ecran tactil LCD de 10,4 inch, permitand operarea mai usoara a echipamentului de aer conditionat.

Intr-o maniera usoara si flexibila, poate fi realizat un sistem optim conform cu scara facilitatilor.

  • Implementeaza controlul a pana la 50 de unitati interioare de aer conditionat.
  • Utilizand trei unitati de expansiune a controlerului AE-50E, este implementat controlul centralizat pentru maxim 200 de unitati interioare.
  • Conectarea cu PC permite implementarea controlului pentru mai mult de 200 de unitati interioare via browser WEB.

Caracteristicile pentru operarea si monitorizarea pompei de apa calda sunt disponibile de asemenea pe CAHV, PWFY si CRHV

  • Controlul pe loturi centralizate pe CAHV, PWFY si CRHV.

Dual set point

  • Cand modul de operare este setat pe modul Auto (dual set point), pot fi setate doua temperaturi presetate (una pentru racire si alta pentru incalzire). Functie de temperatura camerei, unitatea interioara va functiona automat fie in mod Racire, fie in mod Incalzire si mentine temperatura camerei in intervalul stabilit.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
CHA/CLK 15/81

COMPACT LINE (4 - 20 kW) CLINT - Chiller CHA/CLK 15 CARACTERISTICI Ventilatoare: axiale Refrigerant: R410A, Putere frigorifica [kW]: 4.2, Compresoare: rotativ            Seria COMPACT LINE reprezinta cea mai buna Control Centralizat AE-200E

CLINT Pompa de caldura CHA/ML/ST 151

Specificaţii : Clint Ventilatoare axiale Model CHA/ML/ST 151 Refrigerant R407C Putere frigorifica [kW] 37.3 Putere incalzire AE-200E Control Centralizat

Ventilator Axial HCTB-HCTT

Aplicatii: Seria HCTB-HCTT este o solutie pentru o gama larga de aplicatii de ventilatie prin acoperis sau tavan: birouri, magazine, spatii publice, bucatarii, etc   Aplicatii: Seria HCTB-HCTT este o solutie Control Centralizat AE-200E