sisteme complete de ventilatie si climatizare

Chiller CHA/K 726-P÷36012-P

Codul produsului
7160

MULTI POWER (199 - 1051 kW) CLINT - Chiller CHA/K 726-P PS CT

CARACTERISTICI Ventilatoare: axiale

Refrigerant: R410A, Putere frigorifica [kW]: 199, Compresoare: Scroll


          MultiPower este un agregat extrem de flexibil si de fiabil, care prin intermediul unui controler cu un soft special optimizeaza timpul de functionare al compresoarelor si numarul acestora, in functie de incarcarea termica a instalatiei. In acest fel se obtine un inalt randament energetic, valori EER ridicate cu economii considerabile ale consumului anual de energie, diminuarea socurilor produse in reteaua electrica la pornirea compresoarelor, eliminarea tancului de acumulare inertial si o excelenta silentiozitate, datorata adaptarii vitezei de rotatie a ventilatoarelor la incarcarea reala a sistemului, lucru benefic in special pe timpul noptii.

          Utilizarea componentelor extrem de fiabile si gestionarea unui numar mare de compresoare, permit extinderea duratei de exploatare a utilajului si reduc riscul interventiei protectiilor resetabile manual. De fapt, nefunctionarea unui compresor, nu compromite functionarea agregatului de racire, care va continua sa functioneze la o putere redusa. In plus, operatiunile de intretinere sunt reduse la minim, datorita fiabilitatii ridicate a utilajului.

                    Flexibilitate si solutii eficiente
          Fluctuatiile de energie necesara pentru a mentine un nivel ideal de confort in interiorul unei cladiri, atat rezidentiala cat si comerciala, pe parcursul anului sau chiar pe parcursul aceleiasi zile, impun modificarea continua a puterii furnizate si deci functionarea la sarcini partiale. MultiPower este unitatea care monitorizeaza si moduleaza interventia compresoarelor in functie de incarcarea reala perceputa de la instalatie si care furnizeaza temperatura dorita a apei, cu un numar cat mai mic de compresoare in functiune.

                    Economii multiple
          Pentru incarcari termice partiale (16 - 75 %), se asigura cu MultiPower, valori EER superioare oricarei unitati de racire traditionale. Randamentul energetic ridicat si eficienta mare a compresoarelor au un impact pozitiv asupra consumului de energie electrica.

                    Eficienta ridicata
          La incarcari termice partiale, datorita suprafetelor de schimb supradimensionate se obtin niveluri superioare de eficienta. Datorita partializarii continue a puterii furnizate, eventualele depasiri temporare ale limitelor de functionare (temperaturi exterioare foarte ridicate) nu vor conduce la oprirea functionarii (sistemul PAP - protectie la presiuni ridicate, combinat cu sistemul ROC - recuperarea uleiului in compresoare).

                    Gabarit redus si silentiozitate
          Gestionarea electronica a functionarii compresoarelor si numarul mare de grade de partializare a puterii nu impun ca in modulul hidraulic sa fie montat si un stocator inertial. Ventilatoarele isi vor adapta turatia in functie de incarcarea termica reala a unitatii si de temperatura exterioara (accesoriu suplimentar CC). Acest lucru conduce la reducerea consumului de energie, la reducerea zgomotului, fapt extrem de important in special noaptea.

                    Fiabilitate
          Utilizarea compresoarelor de ultima generatie, Scroll asigura fiabilitate ridicata. Riscurile nefunctionarii agregatului, precum si operatiunile de intretinere sunt reduse la minim, datorita capacitatii unitatii de a lucra cu un numar redus de compresoare si posibilitatii de a gasi cu usurinta piese de schimb. Unitatile pot fi adaptate cu usurinta cu orice instalatie datorita flexibilitatii in functionare.
          Larga gama de accesorii, livrate separat, completeaza modul de functionare al modelului de baza.

Agregate pentru racirea apei si pompe de caldura aer/apa cu ventilatoare axiale, 
compresoare scrollschimbatoare de caldura in placi 

       Structura din otel galvanizat, protejata cu pulberi de poliester.
       Compresoare Scroll cu vizor pentru nivelul uleiului, cu protectie la suprasarcina si rezistenta carter.
       Ventilatoare de tip axial cuplate direct la motorul electric cu rotor extern.
       Condensator tip baterie din tevi de cupru cu aripioare din aluminiu.
       Evaporator in placi din inox AISI 316, cu doua circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea cu apa, complet cu presostat diferential apa si rezistenta antiinghet la unitatile care functioneaza in varianta pompa de caldura.
       Ventil termostatic electronic.
       Agent frigorific R410A.
       Panou electric cu comutator general cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante sau intrerupatoare magnetotermice, protectie la suprasarcina pentru compresoare si protectie termica pentru ventilatoare.
       Microprocesor pentru reglare si protectie unitate.

 

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
IM       Intrerupatoare magnetotermice
SL      Insonorizare compresoare
CT      Controlul condensatiei pana la 00C
CC      Controlul condensatiei pana la -200C
BT       Kit pentru functionare la temperaturi scazute ale apei
DS      Recuperator partial de caldura
RT       Recuperator total de caldura
PS       Pompa de circulatie
PD       Pompa dubla de circulatie

Accesorii livrate separat
MN       Manometre inalta / joasa presiune
CR       Panou de comanda la distanta
IS         Interfata seriala RS 485
RP       Grile pentru protectie condensator
AG       Antivibranti din cauciuc

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator OV

pentru eliberarea directǎ al aerului pentru transport mare de aer montare uşoarǎ       Caracteristici

Ventilator AntiEx de acoperis TH-ATEX

Descriere       Gama de acoperiș montate ventilatoare fluxul mixt, special  concepute pentru extracția de potențial  gaze periculoase și explozive, fabricat  din

CWW/TTY/DR 1401-1 ÷ 6104-1

CARACTERISTICI Refrigerant: R134a, Putere frigorifica [kW]: 280, Compresoare: Turbocor          Noile agregate CWW/TTY/DR 1401-1 ÷ 6104-1 TURBOLINE pentru utilizare impreuna cu unitatile dry cooler, sunt concepute