sisteme complete de ventilatie si climatizare

CWW/K 726-P÷36012-P

Codul produsului
7174

CARACTERISTICI Refrigerant: R410A,

Putere frigorifica [kW]: 224, Compresoare: Scroll


       Agregatele pentru racirea apei si pompele de caldura CWW/K 726-P÷36012-P MULTIPOWER, cu agent frigorific R410A, sunt destinate sa raspunda solicitarilor pentru climatizare in sistemele de tip rezidential sau industrial, acolo unde sunt necesare capacitati mari, economie de spatiu si zgomot redus. Aceste unitati sunt ideale pentru a fi instalate in interior deoarece au o structura monobloc prin care se reduce la minim spatiul instalarii si, in acelasi timp, se simplifica operatiunile de instalare si de intretinere.

MULTIPOWER este un agregat extrem de flexibil si de fiabil: prin intermediul unui controler cu un soft special optimizeaza timpul de functionare a compresoarelor Scroll si numarul acestora, in functie de incarcarea termica a instalatiei. Prin urmare, rezulta o eficienta energetica ridicata, cu o incarcatura partiala mai mica de 50%, un raport E.E.R. superior oricarei unitati traditionale de racire. In acest fel se obtine un inalt randament energetic, o eficienta E.S.E.E.R. la cele mai ridicate niveluri, diminuarea socurilor produse in reteaua electrica la pornirea compresoarelor, eliminarea tancului de acumulare inertial. Utilizarea componentelor extrem de fiabile si gestionarea unui numar mare de compresoare permit extinderea duratei de exploatare a utilajului si reduc riscul interventiei protectiilor resetabile manual. De fapt, nefunctionarea unui compresor nu compromite functionarea agregatului de racire, care va continua sa functioneze la o putere redusa. In plus, operatiunile de intretinere sunt reduse la minim, datorita fiabilitatii ridicate a utilajului.

 

Agregate pentru racirea apei si pompe de caldura apa/apa, cu compresoare scroll si schimbatoare in placi

       Structura autoportanta din otel galvanizat prevopsit.
       Compresoare Scroll cu vizor pentru nivelul uleiului, cu protectie la suprasarcina si rezistenta carter.
       Condensator in placi din otel inox AISI 316, cu doua circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea cu apa.
       Evaporator in placi din inox AISI 316, cu doua circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea cu apa, complet cu presostat diferential apa si rezistenta antiinghet la unitatile care functioneaza in varianta pompa de caldura.
       Ventil termostatic electronic.
       Agent frigorific R410A.
       Panou electric cu comutator general, cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante, protectie la suprasarcina pentru compresoare.
       Microprocesor pentru reglare si protectie unitate.
 

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
IM        Intrerupatoare magnetotermice
SL       Insonorizare compresoare
BT       Kit pentru functionare la temperaturi scazute ale apei
DS      Recuperator partial de caldura
RT      Recuperator total de caldura

Accesorii livrate separat
MN       Manometre inalta / joasa presiune
CR       Panou de comanda la distanta
IS         Interfata seriala RS 485
PV2     Ventil presostatic cu 2 cai
PV3     Ventil presostatic cu 3 cai
AG       Antivibranti din cauciuc

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Telecomanda individuala PAR-32MAA DeLuxe Mitsubishi Electric

Telecomanda cu fir PAR-32MAA DeLuxe Noua telecomanda cu fir PAR-32MAA DeLuxe combina tehnologia si usurinta de utilizare cu un design impecabil datorita displayului cu retroiluminare si cu iconite grafice de inalta

Control Centralizat EW-50

• “Black Box” version (no display). • Compact dimensions (external 230V AC power supply). • Usable to manage 50 groups for a total of up to 50 indoor units. • Individual or collective

Ventilator Blauberg 100

utile pentru aerisirea spaţiilor mici şi mijlocii util pentru aspiraţie, rotirea aerului sau în scopuri de răcire sau uscare se poate utiliza la instalaţii pe pereţi şi tavan plasă de protecţie