sisteme complete de ventilatie si climatizare

CRA/K/ST 182-P÷604-P

Codul produsului
7171

CARACTERISTICI Ventilatoare: Centrifugale,

Refrigerant: R410A, Putere frigorifica [kW]:47.6, Compresoare: Scroll


          Agregatele pentru racirea apei si pompele de caldura pentru instalare in interior, seria CRA/K/ST 182-P÷604-P AQUAPLUS, cu agent frigorific R410A si tehnologie AQUALOGIK sunt destinate sa satisfaca exigentele spatiilor medii si mari din sfera serviciilor sau din sistemele industriale, acolo unde pozitionarea unitatii in exteriorul cladirii este dificila. Acestea sunt gestionate de inovatorul sistem inteligent de control AQUALOGIK, care permite reglarea valorii set point in mod convenabil pentru reducerea numarului de porniri ale compresoarelor, garantand functionarea chiar si in conditiile unui continut redus de apa in instalatie, nefiind nevoie de stocator inertial deoarece functia AQUALOGIK compenseaza absenta acestuia.

Pompa cu turatie variabila, INVERTER asigura functionarea optima a unitatii prin reglarea debitului de apa, in functie de temperatura acesteia, de incarcarea termica si de temperatura exterioara. Se obtine astfel eficienta energetica, functionare silentioasa, dimensiuni si costuri optimizate. Echipate cu ventilatoare centrifugale, compresoare Scroll si schimbatoare in placi, chiar si in varianta cu ventilatoare de inalta presiune, aceste unitati sunt complete cu modul hidraulic. Larga gama de accesorii, livrate separat, completeaza modul de functionare al modelului de baza.

 

 

Agregate pentru racirea apei si pompe de caldura aer/apa, cu ventilatoare centrifugale, compresoare
scroll si schimbatoare in placi pentru montaj la interior

       Structura din otel galvanizat, protejata cu pulberi de poliester.
       Compresoare Scroll cu vizor pentru nivelul uleiului, cu protectie la suprasarcina si rezistenta carter.
       Ventilatoare de tip centrifugal cu antrenare directa la motoare trifazice.
       Condensator tip baterie de tevi din cupru cu aripioare din aluminiu.
       Evaporator in placi de inox AISI 316, cu un circuit pe partea cu agentul frigorific si altul pe partea cu apa pentru modelele 182-P÷453-P, doua circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea de apa pentru modelele 524-P÷604-P, complet cu presostat diferential apa. Unitatile in pompa de caldura sunt dotate cu rezistenta antiinghet.
       Agent frigorific R410A.
       Panou electric cu comutator general cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante, protectie la suprasarcina pentru compresoare si protectie termica pentru ventilatoare. Dispozitiv electronic proportional pentru atenuarea nivelului de zgomot, cu o reglare continua a vitezei ventilatoarelor. Acest dispozitiv permite functionarea agregatului in modul racire pana la temperaturi exterioare de -20 °C. Microprocesor pentru reglare si protectie unitate prin tehnologia AQUALOGIK.
       Circuit hidraulic echipat cu pompa de circulatie INVERTER, supapa de siguranta, manometru si vas de expansiune.
 

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
IM        Intrerupatoare magnetotermice
SL       Insonorizare compresoare
BT       Kit pentru functionare la temperaturi scazute ale apei
DS      Recuperator partial de caldura
RT       Recuperator total de caldura

Accesorii livrate separat
MN       Manometre inalta / joasa presiune
CR       Panou de comanda la distanta
IS         Interfata seriala RS 485
RP       Grile pentru protectie condensator
AG       Antivibranti din cauciuc

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Unitati interioare de perete seria PKA-HAL/KAL ZUBADAN Mitsubishi Electric

Eficienta energetica ridicata Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si

Ventilator HTE

  ventilator centrifugal de acoperis • capac de protectie si difuzare din PAFS • disponibil cu refulare orizontala • carcasa din tabla galvanizata, protectie anticoroziune pe baza de rasini poliester-epoxidice • gratar impotriva

KAL - PKA-HAL / KAL Standard Inverter