sisteme complete de ventilatie si climatizare

CHA/Y 1202-A÷4202-A

Codul produsului
7166

CARACTERISTICI Ventilatoare: axiale

Refrigerant: R134a, Putere frigorifica [kW]: 220, Compresoare: Surub


          Unitatile CHA/Y 1202-A÷4202-A din clasa energetica “A” prezinta un raport E.E.R. superior valorii de 3,1 datorita consumului redus de energie electrica si eficientei ridicate a binomului compresor - schimbator. Schimbatoarele de caldura de mari dimensiuni si compresoarele tip surub de inalta eficienta, permit mentinerea relativ joasa a presiunii de lucru (datorata utilizarii agentului frigorific R134a); toate acestea duc la o solicitare mai mica a compresoarelor care echipeaza unitatile din clasa “A”, ceea ce implica un numar redus de defectiuni si costuri de intretinere minore in comparatie cu sistemele cu unitati traditionale.

In plus, datorita caracteristicilor de inalta eficienta, acestea au posibilitatea de a functiona la putere maxima in conditiile unor temperaturi exterioare de pana la 52 °C. Reglarea continua a capacitatii compresoarelor si valvele de expansiune electronice din toata seria, care permit reducerea capacitatii frigorifice pana la 12% din incarcarea termica totala, garanteaza mentinerea temperaturii constante a apei, in orice conditii. In plus, particularitatile de proiectare fac ca aceste unitati sa se adapteze, in mod special, sistemelor in care consumul redus de energie si functionarea extrem de silentioasa sunt aspecte esentiale.

 

 

Agregate pentru racirea apei si pompe de caldura aer/apa clasa energetica "A" cu ventilatoare axiale, compresoare tip surub 
si schimbatoare de caldura cu fascicule tubulare

       Structura din otel galvanizat, protejata cu pulberi de poliester.
       Compresoare Screw (tip surub) cu separator de ulei incorporat, filtru pe aspiratie, rezistenta carter, vizor pentru nivelul uleiului, protectie termica interna, robineti de separare si sistem de reglare continua a capacitatii in trepte.
       Ventilatoare de tip axial cuplate direct la motorul electric cu rotor extern.
       Condensator tip baterie din tevi de cupru cu aripioare din aluminiu.
       Evaporator cu fascicule tubulare, cu doua circuite independente pe partea cu agentul frigorific si unul pe partea cu apa.
       Ventil termostatic electronic.
       Agent frigorific R134a.
       Panou electric cu comutator general cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante, protectie la suprasarcina pentru compresoare si protectie termica pentru ventilatoare.
       Microprocesor pentru reglare si protectie unitate. Dispozitiv electronic pentru a atenua nivelul de zgomot prin reglarea continua a vitezei de rotatie a ventilatoarelor. Acest dispozitiv permite functionarea agregatului in modul racire pana la temperaturi exterioare de 0 °C.
       Limita de functionare: temperaturi exterioare de 52°C.
 

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
IM          Intrerupatoare magnetotermice
SL         Insonorizare compresoare
CC         Controlul condensatiei pana la -200C
BT          Kit pentru functionare la temperaturi scazute ale apei
HR         Recuperator partial de caldura
HRT/S   Recuperator total de caldura in serie
HRT/P   Recuperator total de caldura in paralel
SP          Tanc inertial
PU          Pompa simpla de circulatie
PD          Pompa dubla de circulatie
SPU       Tanc inertial si pompa simpla de circulatie
SPD       Tanc inertial si pompa dubla de circulatie
FE           Rezistenta antiinghet evaporator
FU           Rezistenta antiinghet evaporator pentru varianta SPU
FD           Rezistenta antiinghet evaporator pentru varianta SPD
SS           Soft start
WM         Web Monitoring pentru monitorizarea si gestionarea de la distanta a unitatilor prin intermediul protocoalelor de comunicatie GPRS/GSM/TCP-IP. Ultilizatorii autorizati au acces la un panou cu display pe care sunt afisate informatii si de unde pot masura, controla si interveni daca este cazul.
CP          Contacte fara potential

Accesorii livrate separat
CR       Panou de comanda la distanta
IS         Interfata seriala RS 485
RP       Grile pentru protectie condensator
FP       Grile pentru protectie condensator cu filtru ( cu exceptia WP)
AG       Antivibranti din cauciuc
AM       Antivibranti cu arc
FL        Fluxostat

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventiloconvector caseta CLINT TCW 104

SPECIFICATII TEHNICE : Categorie - Ventiloconvectoare tip Caseta | Citizen Capacitate racire (kW) - 10,20 Capacitate incalzire (kW) - 19,60 Debit de aer maxim (mc/h)  1075 / 1360 / 1725 Racorduri

Pompa vid

Pompa vid DS135   Debit 100 l/min.;3,5 CFM 0,05mbar=15microni; carcasa metalica, 1 treapta, greutate 6,5kg, motor 1/3 HP, 1440rpm, conexiuni 1/4”SAE   Debit 100 l/min.;3,5

Ventiloconvector de perete GREE Plano FP-68 BA2/A-K

Capacitate racire (kW) - 3.6 Capacitate incalzire (kW) - 5.4 Debit de aer maxim (mc/h) - 680 Putere motor (W) - 60 Trepte de viteza ventilator - 3 Flux de apa (l/s) - 0.6