sisteme complete de ventilatie si climatizare

CHA/CLK 15/81

Codul produsului
7157

COMPACT LINE (4 - 20 kW) CLINT - Chiller CHA/CLK 15

CARACTERISTICI Ventilatoare: axiale

Refrigerant: R410A, Putere frigorifica [kW]: 4.2, Compresoare: rotativ


 

         Seria COMPACT LINE reprezinta cea mai buna alegere pentru obtinerea unui nivel de confort ideal in spatiile rezidentiale si comerciale, fiind caracterizata prin dimensiuni reduse, silentiozitate si utilizarea unui circuit hidraulic optimizat. Inalta eficienta, cu suprafete de schimb termic reduse fata de cele care utilizeaza agenti frigorifici traditionali si protectia mediului inconjurator datorita cantitatii reduse de agent frigorific, fac din seria CHA/CLK produsul ideal pentru aplicatii de tip rezidential si comercial. Echipamente din ce in ce mai compacte si deci, avansate din punct de vedere tehnologic, va pot oferi confortul ideal pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

          INOVATOR - Controlul electronic inovator bazat pe microprocesor permite functionarea automata a unitatii si afisarea pe display a eventualelor anomalii. De asemenea, unitatea se poate controla de la distanta prin panoul de comanda la distanta, care poata fi livrat la cerere si care poate fi montat intr-un loc accesibil.
          Din punct de vedere al spatiului, unei unitati CHA/CLK nu ii trebuie mai mult decat o mica terasa sau un balcon; montata in frontonul unei cladiri, va fi aproape neobservata, mica, compacta si inteligenta. Carcasa din peraluman este rezistenta la coroziune. Este unitatea de exterior ideala, oferind o marime redusa si un modul hidraulic complet echipat si optimizat, gata de instalare.  Am obtinut optimizarea circuitului hidraulic si reducerea dimensiunilor prin cercetari si solutii tehnologice inovatoare, cum ar fi montarea evaporatorului si a vasului de expansiune in interiorul acumulatorului inertial. Modulul hidraulic se livreaza complet cu pompa, supapa de siguranta, manometru si presostat diferential. Dotarile standard sunt completate cu tava de colectare si drenare a condensului pentru agregatele reversibile, care functioneaza in regim de pompa de caldura.

         SILENTIOS - Confort absolut. Pentru instalarea unitatii CHA/CLK nu este nevoie de compromisuri: ocupa un spatiu redus si nu este zgomotoasa. Seria Compact Line a fost proiectata si fabricata pentru a reduce la minim nivelul de zgomot. Astfel in proiectarea unitatii au fost implementate tehnologii inovative: echiparea unitatii cu un dispozitiv electronic proportional, care ajusteaza in mod continuu turatia ventilatorului si utilizarea compresoarelor de ultima generatie Rotary sau Scroll, (in functie de model) cu un nivel de zgomot foarte redus. Orice eventuala vibratie este amortizata de antivibrantii din cauciuc, care sunt inclusi in dotarea standard.

 

 

Agregate pentru racirea apei aer/apa, cu ventilatoare axiale pentru montaj in exterior

       Structura: cadru din peraluman si tabla zincata cu suporti din cauciuc pentru a absorbi vibratiile.
       Compresor rotativ/Scroll complet cu protectie termica interna si rezistenta carter.
       Ventilator de tip axial cu ventilare silentioasa si pale cu profil special, cuplat direct la motor.
       Condensator din tevi de cupru cu aripioare din aluminiu, complet cu tavita de colectare a condensului pentru varianta pompa de caldura.
       Evaporator in placi de inox AISI 316, in interiorul tancului de acumulare.
       Agent frigorific R410A.
       Panou electric. Include comutator general cu dispozitiv de blocare a usii, sigurante, contactor pentru compresor si pompa (41÷71).
       Microprocesor pentru reglare si protectie unitate.
       Dispozitiv electronic proportional pentru reducea nivelului de zgomot prin reglarea continua a vitezei ventilatoarelor. Acest dispozitiv permite functionarea agregatului in modul racire pana la temperatura exterioara de -20 °C.
       Circuitul hidraulic include: presostat diferential, tanc, circulator sau pompa de circulatie, supapa de siguranta, manometru si vas de expansiune.

ACCESORII          

Accesorii montate in fabrica
BT       Kit pentru functionare la temperaturi scazute ale apei

Accesorii livrate separat
PB       Presostat de joasa presiune
CR       Panou de comanda la distanta
IS         Interfata seriala RS 485
RP       Grile pentru protectie condensator

Articole:
Jet Towel

Confortul     Jet Towel, datorită vitezei mari a jetului de aer, oferă o uscare perfectă în doar 9-13 secunde. Design atractiv   Jet Towel este uscătorul de mâini electric şi ecologic de mare

Recuperatoare de caldura Seria Lossnay

LOSSNAY-Ventilatoare cu recuperarea caldurii Importanta unui bun schimb de aer Calitatea aerului este unul din parametrii principali ai confortului. Calitatea aerului din cladiri sau locuinte influenteaza productivitatea si da senzatia de oboseala si

Ventilator VKM

pentru aerisirea spaţiilor mijlocii şi mari montabil orizontal şi vertical motor cu rulmenţi cu protecţie termicǎ corp de oţel cu capitonaj polimer turbinǎ echilibratǎ completat cu soclu de fixare nivel jos de