Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MSZ-GF

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Codul produsului
7507
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta si eleganta
Aceasta serie de aparate de aer conditionat, cu tehnologia DC Inverter, este caracterizata de eficienta energetica ridicata, eleganta si nivel de zgomot redus, ele fiind montate pe perete. Designul discret si rafinat, precum si posibilitatea de conectare cu multisplit face aceasta serie ideala pentru toate aplicatiile, fie ca este vorba o casa, birou sau un mic sediu comercial. Economia in operare este marele avantaj al aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii eficiente a tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.

Filtru purificator si antibacterian cu ioni de argint
Suprafata neregulata a filtrului purificator este mai eficienta in retinerea prafului, astfel incat o simpla curatare regulata mentine o eficienta perfecta a acestuia pentru cel putin 10 ani, permitand neutralizarea mirosurilor neplacute datorita puterii odorizante.

Programator saptamanal
Confort programabil: temperatura dorita pe intervalul de timp dorit. Datorita noului programator saptamanal, cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, este posibila nu numai programarea pentru pornire si oprire, dar si programarea de temperaturi diferite in timpul zilei.

Wide & Long
Aceasta functie speciala, potrivita pentru suprafete mari asigura fluxul de aer conditionat in fiecare colt al incaperii.
WIDE: Distributia aerului cu unghi larg pe orizontala pana la 150 °, cu 7 modele diferite de distributie si control de la distanta pentru a se potrivi oricarui spatiu de locuit.
LONG: Cu aceasta facilitate fluxul de aer poate ajunge pana la 12 metri, ideal pentru birouri deosebit de lungi.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Purificator de aer Daikin MC70L

Purificator de aer Daikin MC70L Caracteristicile produsului Functia de purificare eficienta a aerului imbunatateste calitatea aerului din interior prin tehnologia Daikin Streamer Debit de aer mare: 420 Mitsubishi Electric MSZ-GF Split de perete Aer conditionat

Ventilator de tubulatura ETAMASTER cu trei trepte de turatie EM 160L E2M 01

ventilator diagonal cu stator Carcasă din plastic 3 trepte Termocontact integrat include consolă de montaj   EM 160L E2M 01 | 50 Hz Tensiune UN 230 Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Chiller racire Clint CHA/CLK 18

Chiller racire Clint CHA/CLK 18 - 5.1 KW Seria Compact Line este cea mai buna alegere pentru conditionarea spatiilor rezidentiale si comerciale, acum disponibila si in varianta K ( utilizeaza agent ecologic R410A). Utilizarea agentului frigorific R410A este un Mitsubishi Electric Split de perete Aer conditionat MSZ-GF