Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MSZ-GF

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-GF

Codul produsului
7507
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta si eleganta
Aceasta serie de aparate de aer conditionat, cu tehnologia DC Inverter, este caracterizata de eficienta energetica ridicata, eleganta si nivel de zgomot redus, ele fiind montate pe perete. Designul discret si rafinat, precum si posibilitatea de conectare cu multisplit face aceasta serie ideala pentru toate aplicatiile, fie ca este vorba o casa, birou sau un mic sediu comercial. Economia in operare este marele avantaj al aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii eficiente a tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.

Filtru purificator si antibacterian cu ioni de argint
Suprafata neregulata a filtrului purificator este mai eficienta in retinerea prafului, astfel incat o simpla curatare regulata mentine o eficienta perfecta a acestuia pentru cel putin 10 ani, permitand neutralizarea mirosurilor neplacute datorita puterii odorizante.

Programator saptamanal
Confort programabil: temperatura dorita pe intervalul de timp dorit. Datorita noului programator saptamanal, cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, este posibila nu numai programarea pentru pornire si oprire, dar si programarea de temperaturi diferite in timpul zilei.

Wide & Long
Aceasta functie speciala, potrivita pentru suprafete mari asigura fluxul de aer conditionat in fiecare colt al incaperii.
WIDE: Distributia aerului cu unghi larg pe orizontala pana la 150 °, cu 7 modele diferite de distributie si control de la distanta pentru a se potrivi oricarui spatiu de locuit.
LONG: Cu aceasta facilitate fluxul de aer poate ajunge pana la 12 metri, ideal pentru birouri deosebit de lungi.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
CD-S/Difuzor patrat de plafon 1,2,3 directii

Pentru montajul încastrat în plafon, acest difuzor poate fi utilizat în încaperi cu o înaltime sub plafon de maximum 4,00 m. Temperatura aerului ventilat recomandata pentru acest produs este de 10K. Difuzorul poate fi Split de perete MSZ-GF Aer conditionat Mitsubishi Electric

Ventilator de tubulatura ETALIN cu motor AC EL 315 E2 10

ventilator diagonal cu stator carcasă metalică tablă zincată Turaţie reglabilă Termocontact integrat include consolă de montaj Motor cu ventilaţie externă   EL 315 E2 10 | 50 MSZ-GF Split de perete Aer conditionat Mitsubishi Electric

Chiller racire Clint CHA/K/ST 453-P

Chiller racire Clint CHA/K/ST 453-P - 126.8 KW Unitatile pentru racirea apei AQUAPLUS ( modelele 182-P÷604-P) sunt chilere cu ventilatoare axiale, compresoare Scroll, schimbatoare in placi si grup hidraulic special controlat in Aer conditionat MSZ-GF Mitsubishi Electric Split de perete