Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MSZ-EF

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-EF

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-EF

Codul produsului
7505
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Frumusetea este o conditie a confortului  Kirigamine Zen
Aparatele de aer conditionat cu pompa de caldura inverter Kirigamine Zen au fost concepute punand accent pe design si tehnologie.

La design-ul rafinat, discret si compact, se adauga in unitatile de perete un profil sofisticat argintiu.

Cele trei culori - alb, negru lucios si satin argintiu - va ofera posibilitatea de a identifica nuanta care se potriveste cel mai bine stilului dvs.

Cu modelul Kirigamine Zen, aparatul de aer conditionat combina creativitate si performanta.

Proiectare de top si compacta
Un design de o eleganta impecabila
, culori care se potrivesc la orice interior, materiale de calitate si dimensiuni compacte: Zen este noul Kirigamine de la Mitsubishi Electric. Un stil unic, combinat cu un continut tehnologic ridicat si performant.

Inalta eficienta energetica sezoniera
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.

In special, gama MSZ-EF obtine valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezoniera) care ii permit sa ajunga la Clasa A + + + la racire si clasa A + + la incalzire.

Filtru purificator si antibacterian cu ioni de argint
Suprafata neregulata a filtrului purificator este mai eficienta in retinerea prafului, astfel incat o simpla curatare regulata mentine o eficienta perfecta a acestuia pentru cel putin 10 ani, permitand neutralizarea mirosurilor neplacute datorita puterii odorizante. Filtrul antibacterian de inalta eficienta cu ioni de argint este in masura sa garanteze un aer mai curat si mai sanatos. Un catalizator special asezat peste filamentul filtrului capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in mod normal in casa.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Aparat aer conditionat Miyoto

                    Aer conditionat Miyoto                            MIYOTO Mitsubishi Electric Aer conditionat MSZ-EF Split de perete

Hota de perete SNACK fara motor 700xL=1000 mm

Lungime (mm): 1000 Adancime (mm):700 Debit de aer (mc/h): 900  Descriere   Hota de perete SNACK este conceputa pentru a fi utilizata in mediul comercial, in diferite domenii de MSZ-EF Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric

Pieptane tole

Pieptane tole CT-351       Pieptane din plastic pentru toate dimensiunile uzuale de tole   Pieptane din plastic pentru toate dimensiunile uzuale de MSZ-EF Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric