Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MLZ-KA

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Codul produsului
7512
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Silentiozitate si distributie optima a aerului
Cu un design elegant, modern si rafinat, performant, cu zgomot redus si o distributie optima a aerului: unitatile cu casete cu o directie sunt ideale pentru aplicarea in camere de lux, precum si birouri sau unitati comerciale

Combinatia unica permite sisteme Multi Split cu DC Inverter pentru a crea un climat ideal pe tot parcursul anului, cu maximum de confort si consum minim de energie.

Dimensiuni mici, Design Modern
Cu inaltimea de numai 175 mm si adancimea de 414 mm, instalatia permite montarea sistemelor nu numai in traditionalele plafoane false ci si in mici scafe de gips-carton, oferind un design modern in camera unde sunt instalate.

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Pompa de Condens
Dotarea cu o pompa de evacuare cu inaltime de pompare de 500 mm faciliteaza drenarea apei de condensare, chiar si in conditii critice.

Distributia Confortabila a Aerului
Prin telecomanda cu infrarosu puteti ajusta complet fluxul de aer in cele patru directii in scopul de a evita curenti de aer deranjanti, acest lucru fiind in folosul confortului.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Centrala compacta de tratare a aerului ETA

Centrală compactă de tratare a aerului ETA  Cu schimbător de căldură în contracurent Recuperare a căldurii de până la 85 %  Ventilatoare EC, volum constant  Concept Mitsubishi Electric Aer conditionat MLZ-KA Split de perete

Chiller racire Clint CHA/K/ST 202-P

Chiller racire Clint CHA/K/ST 202-P - 54.9 KW Unitatile pentru racirea apei AQUAPLUS ( modelele 182-P÷604-P) sunt chilere cu ventilatoare axiale, compresoare Scroll, schimbatoare in placi si grup hidraulic Split de perete Aer conditionat MLZ-KA Mitsubishi Electric

Ventilator VKOM

montabil orizontal şi vertical pentru aerisirea spaţiilor mijlocii şi mari motor cu rulmenţi cu protecţie termicǎ corp de oţel cu capitonaj polimer nivel jos de sunet completat cu soclu de MLZ-KA Mitsubishi Electric Aer conditionat Split de perete