Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MLZ-KA

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Codul produsului
7512
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Silentiozitate si distributie optima a aerului
Cu un design elegant, modern si rafinat, performant, cu zgomot redus si o distributie optima a aerului: unitatile cu casete cu o directie sunt ideale pentru aplicarea in camere de lux, precum si birouri sau unitati comerciale

Combinatia unica permite sisteme Multi Split cu DC Inverter pentru a crea un climat ideal pe tot parcursul anului, cu maximum de confort si consum minim de energie.

Dimensiuni mici, Design Modern
Cu inaltimea de numai 175 mm si adancimea de 414 mm, instalatia permite montarea sistemelor nu numai in traditionalele plafoane false ci si in mici scafe de gips-carton, oferind un design modern in camera unde sunt instalate.

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Pompa de Condens
Dotarea cu o pompa de evacuare cu inaltime de pompare de 500 mm faciliteaza drenarea apei de condensare, chiar si in conditii critice.

Distributia Confortabila a Aerului
Prin telecomanda cu infrarosu puteti ajusta complet fluxul de aer in cele patru directii in scopul de a evita curenti de aer deranjanti, acest lucru fiind in folosul confortului.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Unitati interioare aplicabile pe tavan Seria PCA-KA Power Inverter Mitsubishi Electric

Noul design elegant Noul design elegant al unitatii interioare este optiunea adecvata a instalarii aparatului de aer conditionat pe plafoanele incaperilor inalte, dar si joase, extinzand astfel posibilitatile de instalare. In plus fata de oferirea de performante Mitsubishi Electric Aer conditionat MLZ-KA Split de perete

Ventilator AntiEx de acoperis TH-ATEX

Descriere       Gama de acoperiș montate ventilatoare fluxul mixt, special  concepute pentru extracția de potențial  gaze Aer conditionat Mitsubishi Electric Split de perete MLZ-KA

CENTRALE TRATARE AER DE TAVAN UTW 544 RACIRE INCALZIRE

CENTRALA TRATARE AER CLINT UTW 544 - DATE TEHNICE  Capacitate racire totala centrala tratare aer [kW]:  42.8 Capacitate racire sensibila centrala tratare aer [kW]:  33.2 Debit apa - racire centrala tratare aer MLZ-KA Split de perete Aer conditionat Mitsubishi Electric