Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MLZ-KA

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Codul produsului
7512
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Silentiozitate si distributie optima a aerului
Cu un design elegant, modern si rafinat, performant, cu zgomot redus si o distributie optima a aerului: unitatile cu casete cu o directie sunt ideale pentru aplicarea in camere de lux, precum si birouri sau unitati comerciale

Combinatia unica permite sisteme Multi Split cu DC Inverter pentru a crea un climat ideal pe tot parcursul anului, cu maximum de confort si consum minim de energie.

Dimensiuni mici, Design Modern
Cu inaltimea de numai 175 mm si adancimea de 414 mm, instalatia permite montarea sistemelor nu numai in traditionalele plafoane false ci si in mici scafe de gips-carton, oferind un design modern in camera unde sunt instalate.

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Pompa de Condens
Dotarea cu o pompa de evacuare cu inaltime de pompare de 500 mm faciliteaza drenarea apei de condensare, chiar si in conditii critice.

Distributia Confortabila a Aerului
Prin telecomanda cu infrarosu puteti ajusta complet fluxul de aer in cele patru directii in scopul de a evita curenti de aer deranjanti, acest lucru fiind in folosul confortului.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator Axial AntiEx Sodeca HDF-80-6T/ATEX xd

Debit de aer (mc/h) : 20200  Putere (kW) : 1,1  RPM (r/min) : 910  Descriere : Ventilatoare Axiale de Perete AntiEx | Ventilatoare Antiex Axiale Sodeca  Ventilator Axial AntiEx pentru Mitsubishi Electric Aer conditionat MLZ-KA Split de perete

Ventilator de tubulatura ETAMASTER cu motor AC EM 150 E2 01

ventilator diagonal cu stator Carcasă din plastic Termocontact integrat   EM 150 E2 01 | 50 Hz Tensiune UN 230 V 1~ Curent Imax 0.3 A temperatură mediu ambiant tA 40 Aer conditionat Mitsubishi Electric Split de perete MLZ-KA

Furtun incarcare

Furtun incarcare CT-360-RYB-P       Furtune de incarcare 150 cm pentru R134a cu garnituri de teflon 1/4"SAE   Furtune de incarcare 150 cm pentru R134a cu garnituri de teflon Mitsubishi Electric Split de perete MLZ-KA Aer conditionat