Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MLZ-KA

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Codul produsului
7512
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Silentiozitate si distributie optima a aerului
Cu un design elegant, modern si rafinat, performant, cu zgomot redus si o distributie optima a aerului: unitatile cu casete cu o directie sunt ideale pentru aplicarea in camere de lux, precum si birouri sau unitati comerciale

Combinatia unica permite sisteme Multi Split cu DC Inverter pentru a crea un climat ideal pe tot parcursul anului, cu maximum de confort si consum minim de energie.

Dimensiuni mici, Design Modern
Cu inaltimea de numai 175 mm si adancimea de 414 mm, instalatia permite montarea sistemelor nu numai in traditionalele plafoane false ci si in mici scafe de gips-carton, oferind un design modern in camera unde sunt instalate.

Eficienta Energetica
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare.

Pompa de Condens
Dotarea cu o pompa de evacuare cu inaltime de pompare de 500 mm faciliteaza drenarea apei de condensare, chiar si in conditii critice.

Distributia Confortabila a Aerului
Prin telecomanda cu infrarosu puteti ajusta complet fluxul de aer in cele patru directii in scopul de a evita curenti de aer deranjanti, acest lucru fiind in folosul confortului.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Robinet cu bila

Robinet cu bila R410-RV       Robinet cu ventil depresor. 5/16”SAE culoare R=rosu.   Robinet cu ventil depresor. 5/16”SAE culoare Mitsubishi Electric Split de perete MLZ-KA Aer conditionat

Chiller racire Clint CHA/K/ST 302-P

Chiller racire Clint CHA/K/ST 302-P - 83.4 KW Unitatile pentru racirea apei AQUAPLUS ( modelele 182-P÷604-P) sunt chilere cu ventilatoare axiale, compresoare Scroll, schimbatoare in placi si grup hidraulic special Aer conditionat Mitsubishi Electric MLZ-KA Split de perete

Grila de aspiratie SDD

Grila din aluminiu pentru evacuare/recirculare aer cu lamele fixe inclinate la 45 grade SDD.   Grila din aluminiu pentru evacuare/recirculare aer cu lamele fixe inclinate la 45 grade SDD.    Utilizare Pentru Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA