Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, Alasplit

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric Alasplit

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric Alasplit

Codul produsului
7513
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Inovatie Estetica
Alasplit este un dispozitiv automat inovator pentru conectarea mai multor unitati interioare de aer conditionat de tip Split, versiunea de perete. Alasplit este ideal pentru rezolvarea cerintelor estetice legate de aer conditionat pentru case, birouri si magazine. Cu noul sistem, spunem la revedere grilelor inestetice ce acopera unitatile de aer conditionat mereu vizibile. Alasplit functioneaza exclusiv cu unitatile de climatizare Mitsubishi Electric ale familiei Linea Family si Linea Systems VRF, identificate prin simbolul.

Creati-va propriul stil
Panourile care alcatuiesc capacul frontal al Alasplit sunt complet personalizabile, atat in ceea ce priveste acoperirea, cat si gama de culori, astfel incat sa puteti asigura necesitatile estetice ale tuturor mediilor ambientale.

Estetica la performante de varf
Cu Alasplit ®, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric nu se poate vedea, dar se mentin performantele sale. Panoul superior permite aspiratia aerului, iar cel inferior permite refularea usoara a aerului conditionat in camera, fara a intampina obstacole. Chiar si nivelul de consum de energie este pastrat neschimbat, si la configurarea Multi-Split, fiecare aparat de aer conditionat poate fi corectat individual pentru a optimiza utilizarea in functie de cerintele induse de mediul inconjurator, fara risipa de energie. Mai mult, pentru a permite o curatare rapida si usoara, Alasplit ® este echipat cu un sistem simplu de deschidere manuala a capacului frontal.

Usor de instalat
Alasplit ® este format din 2 parti: Alabox-SF, nisa de montaj a aparatului de aer conditionat, si Alapanel, un panou frontal automatizat. Nisa de montaj a aparatului de aer conditionat poate fi instalata intr-un spatiu pe perete, prin reducerea plafonului, in holul de trecere intre usi sau compartimente adapostite in biblioteci speciale sau in plafoane. Dupa ce ati creat in plafonul fals deschiderea corespunzatoare, este montat Alabox-SF, dupa care este introdus si instalat aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric. Ulterior Alapanel, panoul frontal automat, care acopera aparatul de aer conditionat, este fixat de nisa Alabox-SF si asigurat cu suruburi simple.

Pentru a actiona, ajunge un clic
Partea din fata a Alasplit ® este compusa din trei panouri de aluminiu, dintre care unul, cel central este fixat, in timp ce celelalte doua (aripioare)
sunt mobile, pentru deschidere si inchidere automata. Cand actionati instalatia de aer conditionat cu telecomanda, aripioarele Alasplit ® se deschid automat, permitand intrarea de aer din aparat in aria climatizata a incaperii. Cand aparatul de aer conditionat este oprit, cele doua panouri mobile sunt inchise din nou, aparatul se ascunde, asigurandu-se astfel un mediu ambiental uniform si simplu.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator TT

instalabil în sistele de aerisire care necesitǎ presiune înaltǎ, curent intens şi nivel jos de sunet funcţionare liniştitǎ şi fiabilǎ mǎrimi interioare compacte douǎ viteze motorul şi roţile Alasplit Mitsubishi Electric Split de perete Aer conditionat

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MLZ-KA

Eficienta Energetica Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, Mitsubishi Electric Aer conditionat Alasplit Split de perete

Unitate de tip caseta cu 4 cai Yamato YC

Echipamente tip caseta YAMATO Clasa de eficienta energetica sezoniera, pana la A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigura reducerea consumului de energie electrica. Aparatele pot fi folosite la aplicatii speciale(camere server), pentru ca functioneaza Mitsubishi Electric Aer conditionat Alasplit Split de perete