Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, Alasplit

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric Alasplit

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric Alasplit

Codul produsului
7513
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Inovatie Estetica
Alasplit este un dispozitiv automat inovator pentru conectarea mai multor unitati interioare de aer conditionat de tip Split, versiunea de perete. Alasplit este ideal pentru rezolvarea cerintelor estetice legate de aer conditionat pentru case, birouri si magazine. Cu noul sistem, spunem la revedere grilelor inestetice ce acopera unitatile de aer conditionat mereu vizibile. Alasplit functioneaza exclusiv cu unitatile de climatizare Mitsubishi Electric ale familiei Linea Family si Linea Systems VRF, identificate prin simbolul.

Creati-va propriul stil
Panourile care alcatuiesc capacul frontal al Alasplit sunt complet personalizabile, atat in ceea ce priveste acoperirea, cat si gama de culori, astfel incat sa puteti asigura necesitatile estetice ale tuturor mediilor ambientale.

Estetica la performante de varf
Cu Alasplit ®, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric nu se poate vedea, dar se mentin performantele sale. Panoul superior permite aspiratia aerului, iar cel inferior permite refularea usoara a aerului conditionat in camera, fara a intampina obstacole. Chiar si nivelul de consum de energie este pastrat neschimbat, si la configurarea Multi-Split, fiecare aparat de aer conditionat poate fi corectat individual pentru a optimiza utilizarea in functie de cerintele induse de mediul inconjurator, fara risipa de energie. Mai mult, pentru a permite o curatare rapida si usoara, Alasplit ® este echipat cu un sistem simplu de deschidere manuala a capacului frontal.

Usor de instalat
Alasplit ® este format din 2 parti: Alabox-SF, nisa de montaj a aparatului de aer conditionat, si Alapanel, un panou frontal automatizat. Nisa de montaj a aparatului de aer conditionat poate fi instalata intr-un spatiu pe perete, prin reducerea plafonului, in holul de trecere intre usi sau compartimente adapostite in biblioteci speciale sau in plafoane. Dupa ce ati creat in plafonul fals deschiderea corespunzatoare, este montat Alabox-SF, dupa care este introdus si instalat aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric. Ulterior Alapanel, panoul frontal automat, care acopera aparatul de aer conditionat, este fixat de nisa Alabox-SF si asigurat cu suruburi simple.

Pentru a actiona, ajunge un clic
Partea din fata a Alasplit ® este compusa din trei panouri de aluminiu, dintre care unul, cel central este fixat, in timp ce celelalte doua (aripioare)
sunt mobile, pentru deschidere si inchidere automata. Cand actionati instalatia de aer conditionat cu telecomanda, aripioarele Alasplit ® se deschid automat, permitand intrarea de aer din aparat in aria climatizata a incaperii. Cand aparatul de aer conditionat este oprit, cele doua panouri mobile sunt inchise din nou, aparatul se ascunde, asigurandu-se astfel un mediu ambiental uniform si simplu.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Caseta de tavan Seria PLA-BA ZUBADAN Mitsubishi Electric

Raspuns energetic O gama completa incluzand unitati de lux care ofera o economie suplimentara de energie. Incorporarea unei iesiri largi pentru aer si a senzorului „i-see” imbunatatesc controlul distributiei aerului conditionat, realizand un nivel Split de perete Alasplit Aer conditionat Mitsubishi Electric

Ventilator Axial AntiEx Sodeca HDF-90-6T/ATEX xd

Debit de aer (mc/h) : 30001  Putere (kW) : 1,5  RPM (r/min) : 920  Descriere : Ventilatoare Axiale de Perete AntiEx | Ventilatoare Antiex Axiale Sodeca  Ventilator Split de perete Mitsubishi Electric Alasplit Aer conditionat

Furtun incarcare

Furtun incarcare CT-336-RYB-H       Furtune de incarcare 90 cm pentru R410A cu garnituri de teflon 1/4"SAE   Furtune de incarcare 90 cm pentru R410A cu garnituri de teflon Alasplit Split de perete Aer conditionat Mitsubishi Electric