Aer conditionat, Multisplit, Mitsubishi Electric, MXZ

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Multisplit » Aer conditionat Multisplit Mitsubishi Electric MXZ

Aer conditionat Multisplit Mitsubishi Electric MXZ

Codul produsului
7517
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

DC Inverter
DC Inverterul este un dispozitiv electronic care va permite sa variati eficient viteza compresorului si in consecinta, puterea livrata de aparatul de aer conditionat, in functie de cererea pentru racire sau incalzire. Comparativ cu solutia traditionala de aparat de aer conditionat cu viteza fixa (On/Off ), aparatul cu DC Inverter ajunge initial la temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii enervante, cu toate avantajele de confort si consum de energie.

De inalta eficienta sezoniera
Eficienta economica in functionare este marele avantaj a aparatelor de aer conditionat de la Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter si proiectarii atente a componentelor utilizate, eficienta energetica atinge niveluri extraordinare. Toata noua gama de aparate de aer conditionat Multi-Split (MXZ-D) atinge valori ridicate de eficienta energetica sezoniera.

Maxim de silentiozitate pentru un confort maxim
Unitatile DC Inverter MultiSplit sunt caracterizate de foarte mici nivele de zgomot emis. Prin activarea modului silentios, acest nivel poate fi redus in continuare in mod automat, atunci cand cererea este mai mica (de exemplu, peste noapte, in modul de racire)

Compact & Versatil
Dimensiunile unitatii exterioare sunt extrem de compacte in asa fel incat sa nu ocupe un spatiu prea mare pe terasa sau in gradina casei. Dezvoltarea extensiva a conductelor permite o gama larga de posibilitati de alegere a locului de instalare.

Conectarea automata a tubulaturii
Pur si simplu apasati un buton (MXZ-3E, MXZ-6D) sau activati o unitate interioara (MXZ-2E) pentru a asigura o buna conexiune intre unitatea interioara si unitatea exterioara. In caz de esec de legare, sistemul va fi automat capabil sa-l corecteze.

Limitarea consumului de curent
In caz de disponibilitate limitata a energiei electrice, la mai multe modele de putere mare (MXZ-4E83, MXZ-5E102, MXZ-6D122), este posibila limitarea puterii electrice consumate, evitandu-se astfel debransarea de catre operatorul de retea electrica.

Schema bloc a modului de functionare
Pentru aplicatii speciale modul de racire sau incalzire poate fi blocat. Optiunea exclusiva permite functionarea doar pentru sezonul de iarna sau de vara.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Cot BSL-15

Descriere Cot SAFE presat si sudat cu r = 1,5 x diam   Descriere   Cot SAFE presat si sudat cu r = 1,5 x Multisplit Aer conditionat Mitsubishi Electric MXZ

KAL - PKA-HAL / KAL Zubadan

Eficienţă energetică ridicată   Unităţile compacte pentru montajul de perete sunt practice şi simplu de instalat, menţin posibilitatea alegerii dintr-o gamă amplă de produse (modelele RP35-RP100) şi garantează realizarea unei Aer conditionat MXZ Mitsubishi Electric Multisplit

MLZ-KA25/35/50 VA

SERIA MLZ-KA   Reprezinta un nou tip de casete montabile in plafon, din seria multi-split cu dimensiuni interioare reduse şi un aspect neted, elegant.     MXZ Mitsubishi Electric Multisplit Aer conditionat