Aer conditionat, Duct de tubulatura, Mitsubishi Electric, SLZ-KA

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Duct (de tubulatura) » Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KA

Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KA

Codul produsului
7515
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Climat perfect tot timpul anului
Multumita aparatului de aer conditionat cu 4 cai a seriei SLZ, chiar si biroul sau afacerea ta se pot bucura de un climat perfect tot timpul anului. Ideal pentru instalarea in plafoane suspendate modulare de 60 x 60, permite o distributie a aerului perfecta fara curenti reci enervanti. Se potriveste de asemenea, cu sistemele Multi-Split, iar datorita DC Inverterului consumul de energie este drastic redus.

Compresor cu DC Inverter
DC Inverterul este un dispozitiv electronic care va permite sa variati eficient viteza compresorului si in consecinta, puterea livrata de aerul conditionat, in functie de cererea pentru racire sau incalzire. Comparativ cu solutia de aer conditionat cu viteza fixa (On/Off ), cu DC Inverterul se ajunge initial la temperatura dorita si apoi este mentinuta stabila, fara variatii deranjante, cu toate avantajele de confort si consum de energie redus.

Eficienta Energetica cu DC Inverter
Economia in functionare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat de la Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter noile CASETE SLZ-KA garanteaza un consum minim de energie electrica ce permite imbunatatirea clasei de eficienta energetica fata de seria anterioara.

Aerul Extern
Pentru a improspata aerul din mediul inconjurator, corpul unitatii interioara este echipat cu o deschidere in care puteti introduce aer exterior pana la un maxim de 20% din debitul nominal.

Compact & Design
Cu o inaltime de numai 235 mm, instalarea este posibila chiar si in plafoane cu spatiu limitat. Greutatea este de doar 17 kg, iar sablonul practic, continut in ambalaj, faciliteaza procesul de instalare.

Pompa de Condens
Dotarea cu o pompa de evacuare cu o inaltime de pompare de 500 mm faciliteaza drenarea apei de condens, chiar si in conditii critice.

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Chiller racire Clint CHA/CLK 41

Chiller racire Clint CHA/CLK 41 - 10.4 KW Seria Compact Line este cea mai buna alegere pentru conditionarea spatiilor rezidentiale si comerciale, acum disponibila si in varianta K ( utilizeaza agent ecologic Mitsubishi Electric Aer conditionat Duct de tubulatura SLZ-KA

Furtun incarcare

Furtune incarcare CT-360-RYB       Furtune de incarcare 150 cm pentru R12/R22 cu garnituri de teflon 1/4"SAE   Furtune de incarcare 150 cm pentru R12/R22 cu garnituri de Mitsubishi Electric Aer conditionat Duct de tubulatura SLZ-KA

Baterie manometre

Baterie manometre CT-760GR134A       Baterie cu 2 manometre carcasa de aluminiu, 4 robinete, vizor de lichid, 4 furtune incarcare (150 cm 1/4”SAE - rosu, galben, negru si albastru). Pt. R134a. scala dubla bar/psi   Baterie cu 2 SLZ-KA Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric