Aer conditionat, Duct de tubulatura, Mitsubishi Electric, SLZ-KA

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Duct (de tubulatura) » Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KA

Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KA

Codul produsului
7515
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Climat perfect tot timpul anului
Multumita aparatului de aer conditionat cu 4 cai a seriei SLZ, chiar si biroul sau afacerea ta se pot bucura de un climat perfect tot timpul anului. Ideal pentru instalarea in plafoane suspendate modulare de 60 x 60, permite o distributie a aerului perfecta fara curenti reci enervanti. Se potriveste de asemenea, cu sistemele Multi-Split, iar datorita DC Inverterului consumul de energie este drastic redus.

Compresor cu DC Inverter
DC Inverterul este un dispozitiv electronic care va permite sa variati eficient viteza compresorului si in consecinta, puterea livrata de aerul conditionat, in functie de cererea pentru racire sau incalzire. Comparativ cu solutia de aer conditionat cu viteza fixa (On/Off ), cu DC Inverterul se ajunge initial la temperatura dorita si apoi este mentinuta stabila, fara variatii deranjante, cu toate avantajele de confort si consum de energie redus.

Eficienta Energetica cu DC Inverter
Economia in functionare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat de la Mitsubishi Electric. Datorita sistemului de control cu DC Inverter noile CASETE SLZ-KA garanteaza un consum minim de energie electrica ce permite imbunatatirea clasei de eficienta energetica fata de seria anterioara.

Aerul Extern
Pentru a improspata aerul din mediul inconjurator, corpul unitatii interioara este echipat cu o deschidere in care puteti introduce aer exterior pana la un maxim de 20% din debitul nominal.

Compact & Design
Cu o inaltime de numai 235 mm, instalarea este posibila chiar si in plafoane cu spatiu limitat. Greutatea este de doar 17 kg, iar sablonul practic, continut in ambalaj, faciliteaza procesul de instalare.

Pompa de Condens
Dotarea cu o pompa de evacuare cu o inaltime de pompare de 500 mm faciliteaza drenarea apei de condens, chiar si in conditii critice.

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Trusa de bercluit electrica

  Trusa de bercluit electrica   Trusa de bercluit electrica CT-E806AM-L           Trusa de bercluit electrica pentru teava cu dimensiunile 1/4", 5/16", 3/8", Duct de tubulatura Aer conditionat Mitsubishi Electric SLZ-KA

Baterie manometre

Baterie manometre CT-536GR410A       Baterie cu 2 manometre, 2 robinete, vizor de lichid, 3 furtune incarcare (rosu 5/16" SAE, galben 1/4" SAE si albastru 5/16" SAE - 90 cm). Totul intr-o cutie protectie Aer conditionat SLZ-KA Duct de tubulatura Mitsubishi Electric

ventilator CAB

Aplicatii: Seria CAB este ideala pentru acele aplicatii de ventilatie generala in care este necesara mentinerea unui nivel de zgomot foarte scazut: biblioteci si cladiri publice, birouri, restaurante si cafenele. Este ideal pentru plafon SLZ-KA Duct de tubulatura Mitsubishi Electric Aer conditionat